FORK On Tour
Fork lähtee kiertueelle esittämään omia suosikkinumeroitaan vuosien varsilta. Tyylilleen uskollisena Fork ottaa käsittelyynsä hittejä sekä menneiltä vuosikymmeniltä että tuoreilta listoilta.

Iltapäiväkonsertti: Otto Tolonen, kitara
Espoolaislähtöinen kitarataiteilija Otto Tolonen soittaa iltapäiväkonsertissaan musiikkia uudelta levyltään ja luvassa on argentiinalaista ja italialaista musiikkia eri säveltäjiltä. Konserttiin on vapaa pääsy.

Katso kaikki tapahtumat

Ajankohtaista

RSS
  • Kauppakeskus Sellon Sembalot -viikon kunniaksi Sellosalilla tarjouksessa kaksi lippua yhden hinnalla valittuihin tapahtumiin.
  • Sellosalissa kuullaan Verneri Pohjolan ja hänen yhtyeensä tulkintoja sähköbassolegenda Pekka Pohjolan upeista sävellyksistä. Vuonna 2017 Yrjö-palkittu Verneri Pohjola on luonut jo vuosikaudet uraa yhtenä Suomen johtavista jazzmuusikoista, mutta vasta nyt on kulunut niin paljon aikaa, että hän tuntee voivansa tarttua isänsä musiikkiin omana itsenään.
  • Baritonisaksofonin, rumpujen ja kontrabasson muodostama Mopo ammentaa musiikkiinsa vaikutteita jazzista, punkista ja Suomen luonnosta. Sellosalin konsertissa 7.3. Mopon vieraaksi saapuvat legendaarinen kitaravelho Raoul Björkenheim sekä tämän hetken innovatiivisimpiin saksofonisteihin lukeutuva maestro Mikko Innanen.
  • Monipuolisena näyttelijänä ja laulajana tunnettu upeaääninen Maria Ylipää tarjoaa Sellosalissa unelmatrionsa kanssa kuulijoilleen suuria tunteita ja lennosta vaihtuvia tunnelmia sisältävän konsertin, joka koostuu estradi- ja teatterimusiikin klassikoista sekä sävelletystä suomalaisesta runoudesta.
  • Omaa tietään kotimaisen musiikin kentällä kulkeva lauluntekijä Laura Moisio esiintyy albumijulkaisun merkeissä Sellosalissa 1. maaliskuuta.