Kari Peitsamo Shöcking Blü levynjulkaisukiertueella Sellosaliin

27.4.2017 klo 10.00

Kari Peitsamo viettää tänä vuonna 40-vuotistaiteilijajuhlaansa. Boogiekone ei hyydy, eikä vierivä kivi sammaloidu. Sen todistaa hänen alkuvuodesta esittelemänsä uusi rock-yhtye Shöcking Blü, jossa rokkaavat Kari Peitsamon lisäksi Pete Pohjanniemi ja Sakke Koivula. Kokoonpanolta ilmestyi maaliskuun alussa debyyttialbumi ”Enemmän kuin elämä on lempi, enemmän kuin lempi moinen kuolo”. Levyä juhlistavalla kiertueella yhtye saapuu esiintymään 13. toukokuuta Sellosaliin.

Shöcking Blün musiikillinen selkäranka löytyy paitsi Kari Peitsamon bändihistoriasta (mm. Kari Peitsamon Skootteri, Kari Peitsamo Revival), niin myös sellaisten yhtyeiden soinnista kuin ZZ Top ja George Thorogood. Rytmiryhmän yhteiseltä taipaleelta löytyy rokkaaminen Peer Güntin riveissä.

Suomen ahkerimman levyttäjän tittelin itselleen napanneesta Peitsamosta on myös yksi maamme ahkerimmista keikkailijoista. Jo vuosien ajan Kari Peitsamo on kiertänyt maata kitaransa kanssa noin sadan keikan vuosivauhdilla. Hänet tunnetaan tunnollisena esiintyjänä, joka esiintymispaikan koosta ja luonteesta riippumatta kykenee vakuuttamaan yleisönsä ja luomaan unohtumattomia musiikki-iltoja.

Suomirockin eläviin legendoihin lukeutuvan Kari Peitsamon musiikkiura käynnistyi vuonna 1977, jolloin mies teki ensimmäiset levytyksensä. Peitsamon Kauppaopiston naiset oli yksi vuoden 1977 menestyneimmistä rockbiiseistä ja vuosien saatossa kappaleesta on muodostunut ajaton klassikko. Siitä lähtien hän on julkaissut vuosittain useita albumeita eri kokoonpanoissa ja vakiinnuttanut asemansa suomalaisessa rock-kentässä.

Kari Peitsamo Shöcking Blü 13. toukokuuta Sellosalissa, liput alkaen 16 € ennakkoon Lippupisteestä ja tuntia ennen ovelta.

Kuuntele: Shöcking Blü: Fung Yee


La 13.5. klo 19
Kari Peitsamo Shöcking Blü


Kari Peitsamo viettää tänä vuonna 40-vuotistaiteilijajuhlaansa. Boogiekone ei hyydy, eikä vierivä kivi sammaloidu. Sen todistaa uusi rock-yhtye Shöcking Blü, jossa rokkaavat Kari Peitsamon (laulu, kitara) lisäksi Pete Pohjanniemi (basso) ja Sakke Koivula (rummut).

Kesto 1 h 15 min, ei väliaikaa
Liput alkaen 16 €, Lippupiste. Ovelta 20 €