Sellosalin joulukalenterin 6. luukku

6.12.2017 klo 0.00
Sellosalin joulukalenterin 6. luukku


Sellosalin joulukalenterin 6. luukku: All Female Panel – Stand uppia naisnäkökulmasta

Paljon onnea 100-vuotias Suomi! Joulukalenterin 6. luukusta voit voittaa liput kaveriporukalle All Female Panel -esitykseen la 10.2. klo 20 sekä tapaamisen esiintyjien kanssa bäkkärillä esityksen jälkeen. Saatat saada iltateet! Voit osallistua arvontaan alla olevan lomakkeen kautta. Huomaathan, että esityksen ikäraja on K-18.

Osallistu tästä

Vastausaikaa on ke 6.12. klo 23.59 asti.

Seuraava joulukalenterin luukku avataan to 7.12. klo 00.00. Aiemmin avautuneet luukut näet täältä

* * *

La 10.2. klo 20
All Female Panel


All Female Panel on viiden koomikon kollektiivi, jossa vaikuttavat Ida Grönlund, Kaisa Pylkkänen, Eeva Vekki, Saana Peltola ja Anna Rimpelä. Kollektiivilla on takanaan yhteensä vuosikymmenten kokemus stand upista, jonka lisäksi kaikki ryhmän jäsenet ovat kunnostautuneet niin käsikirjoittajina kuin näyttelijöinäkin, eikä tv-näkyvyydeltäkään ole vältytty.

Kollektiivin vahvuus on toisiaan täydentävä monipuolisuus: All Female Panel on rohkea, henkilökohtainen, poliittinen, absurdi, leikkisä, häpeämätön ja sopivan hullu. Kollektiivista löytyy niin taitavia yleisölämmittäjiä kuin syvällisiä ajattelijoitakin, eikä näiden muijien illoista puutu mitään. Nimestään huolimatta tai juuri sen vuoksi, AFP:n illat ovat suunnattu aivan kaikille hyvän komiikan ystäville.

Ikäraja: K-18
Liput alkaen 20/16 € + toimitusmaksu, Lippupiste

2018-02-10_AllFemalePanel_640x360