00100Ensemble kutsuu yleisön uppoutumaan Hollywoodin elokuvastudioiden taianomaiseen maailmaan

6.5.2021 klo 11.29

Esittävän taiteen ammattilaisryhmä 00100ENSEMBLE muuntaa Sellosalin Hollywoodin elokuvastudioiden taianomaiseksi maailmaksi, Espoo-päivän alla elokuun viimeisenä viikonloppuna. 

Espoo-päivää vietetään lauantaina 29.8.2021. Sellosalissa järjestetään tänä vuonna osana Espoo-päivän ohjelmaa ainutlaatuinen upottava elämys: luvassa on esitys siitä, kuinka olla nähty, pidetty, rakastettu, kuinka paljon olet valmis uhraamaan menestyksen vuoksi, kuinka olla kuolematon. 

Sellosali muuttuu elokuun viimeisen viikonlopun ajaksi Hollywoodlandiksi, jonka sisällä katsoja voi seurata hahmoja pyrkimässä menestykseen elokuvamaailman karussa feikkitodellisuudessa. Koe-esiintymisiä, onnistumisia, pettymyksiä, kateutta ja glamouria ja sen alla veresliha. 

Yleisölle pääsymaksuton esitys tapahtuu Sellosalin kaikissa tiloissa: yleisö ei istu passiivisesti katsomossa vaan saa kulkea läpi tarinoiden verkon ja kurkistaa Hollywoodin elokuvastudioiden taianomaiseen maailmaan. Yleisöä kehotetaan upottautumaan elämykseen ja pukeutumaan glamorööseimpään asuunsa!  

Tapahtumaan otetaan rajatusti katsojia ja ennakkoilmoittautuminen avataan elokuun alussa. 

Esityksen toteuttaa 00100ENSEMBLE yhteistyössä Sellosalin, Tanssikoulu DCA:n sekä Musiikkiopisto Juvenalian kanssa. 00100ENSEMBLE on esittävän taiteen ammattilaisryhmä, joka toteuttaa suuria, katsomottomia esityksiä erilaisiin tiloihin. Katsojan kokemus esityksen maailman sisällä on aina uniikki, mutta turvallinen ja viihdyttävä. 

Espoo-päivä: Hollywoodland Sellosalissa pe 27.8., la 28.8. ja su 29.8.2021 klo 18 alkaen. 
Esityksessä kuljetaan porrastetusti pienissä 1-5 henkilön ryhmissä.
Ilmoittautuminen pääsymaksuttomaan esitykseen avataan ti 10.8.2021 klo 10.00 Sellosalin verkkosivulla: www.sellosali.fi. 
 
K-18  
Esityksen kesto n. 1 h / ryhmä 
Tapahtuma ei ole esteetön. 
 
Espoo-päivä: espoopaiva.fi
00100ENSEMBLE: 00100ensemble.com
Musiikkiopisto Juvenalia: juvenalia.fi
Tanssikoulu DCA: tanssikouludca.fi 


Aihealue:
  • Teatteri, 
  • Kulttuuri
Alue:
  • Leppävaara