April Jazz: Oddisee & Good Compny, Felix Zenger with Friends

2019-04-26_AprilJazz_Oddisee_640x360

Pe 26.4. klo 19

Tämän hetken mielenkiintoisimpiin rap-artisteihin lukeutuvan Oddiseen musiikki on kiehtova yhdistelmä hiphoppia, soulia, jazzia ja R&B:tä. Spotifyssa miehen tuotoksia on kuunneltu yli 23 miljoonaa kertaa ja vuonna 2012 hänet palkittiin parhaasta hiphop-albumista iTunes Music Awardseissa. April Jazzeilla Oddisee esiintyy uudeksi The Rootsiksi tituleeratun Good Compny -yhtyeen kanssa.

Oddisee kasvoi Yhdysvalloissa hip hopin vaikutuspiirissä, mutta vietti kesänsä Khartumissa, Sudanissa, uiskennellen Niilissä, opetellen arabiaa ja kuunnellen isänsä oudin soittoa. Oddisee otti ensimmäisiä tuottajan askeleitaan naapurinsa, legendaarisen Garry Shiderin (Parlamentin Funkadelic) analogisessa studiossa. Sittemmin Oddisee on esiintynyt The Rootsin rinnalla ja toiminut muun muassa Freewayn, Jazzy Jeffin, Little Brotherin, De La Soul & Nikki Jeanin tuottajana.

Oddisee, MC, laulu
Ameer Dyson, kitara, laulu
Ralph Real, koskettimet
Unown, MPC
Mr. Turner, basso
Jon Laine, rummut
 


Beatboxaaja Felix Zenger on harvinainen monilahjakkuus, jonka leuat pudottavista esiintymisistä ei voi saada tarpeekseen. April Jazzin keikalla kuullaan beatbox-taituruutta sen perinteisessä muodossaan, mutta myös efektien ja looppailun kautta ällistyttäviksi äänimaailmoiksi taiottuna. Erikoisvieraina mukana kosketinsoittaja ja sielukas soul-laulaja Tuomo, Don Johnson Big Bandin energinen räppäri Tommy Lindgren sekä melodista lyömäsoitinta Cupolaa soittava Lauri Wuolio. Yhdessä he esittävät uusia sovituksia sekä Zengerin että solistivieraiden tuotannosta.

Felix Zenger, beatbox
Tuomo, koskettimet, laulu
Tommy Lindgren, MC
Lauri Wuolio, cupola

Kesto 3 h, sis. väliajan
Liput 24/29 € + toimitusmaksu, lippu.fi
Naulakkomaksu 2 €

http://apriljazz.fi
 

 

Aihealue:
  • Musiikki, 
  • Kulttuuri
Alue:
  • Leppävaara