Artistit avaavat kappaleidensa saloja Sellosalin uudella Laulun takaa -klubilla

23.1.2019 klo 13.03

Lauluflyer_kuva

Sellosalin lämpiössä vierailee kevään mittaan valovoimaisia esiintyjiä, jotka avaavat yleisölle uransa sekä kappaleidensa taustoja ja saloja uudella Laulun takaa -klubilla.

Laulun takaa -klubilla kuullaan keväällä kolmea ansioitunutta artistia, räppäri Tommy Lindgrenia, kitaristi Petteri Sariolaa sekä popartisti Irinaa. Tapahtumasarjaa vetää pitkän linjan palkittu musiikkitoimittaja ja juontaja Venla Kokkonen, jolle musiikki on intohimo. Kokkonen on vuosikymmenen ajan nostanut suomalaista musiikkia esille mediassa.

Haastatteluosion lisäksi vieraat tarjoavat yleisölle intiimit musiikkiesitykset.

Ensimmäisessä klubi-illassa lauantaina 2. helmikuuta vierailee palkitun Don Johnson Big Bandin solistina parhaiten tunnettu räppäri Tommy Lindgren. Nopeasta riimittelystään ja poikkeuksellisesta live-energiastaan tunnettu Lindgren on kuulunut suomalaisen hip hopin kärkikaartiin käytännössä koko 2000-luvun ajan. Mies on myös yhteiskunnallisesti aktiivinen vaikuttaja ja toimittaja. Vuonna 2016 Lindgren julkaisi suomenkielisen soololevynsä Sininen kaupunki, joka paljastaa vauhdikkaasta räppäristä kokonaan uuden puolen. Lindgrenin säestäjänä klubilla toimii Jarmo Saari.

Toisessa klubi-illassa 16. maaliskuuta Venla Kokkonen jututtaa omaleimaista Petteri Sariolaa, joka on tunnettu perkussiivisesta lähestymisestään akustisen kitaran käsittelyssä. Sariola on julkaissut neljä sooloalbumia, viimeisimpänä vuonna 2017 ”Resolution”. Lukuisten tunnustusten ja palkintojen siivittämä artisti tekee aktiivista yhteistyötä kansainvälisesti arvostetuimpien fingerstyle kitaristien kanssa Suomessa ja ulkomailla.

Kevään klubisarjan viimeisenä artistivieraana nähdään 11. toukokuuta Irina, joka on energisellä ja monipuolisella tuotannollaan noussut yhdeksi kotimaisen poprockin kiintotähdeksi. Irina julkaisi viimeisimmän albuminsa ”Seitsemän” vuonna 2017. Hänen lähes kaikki julkaisut ovat yltäneet platinakantaan. Uransa aikana yli 700 keikkaa tehnyt Irina on yksi ahkerimmin keikkailevista artisteista Suomessa. Artisti on myös nähty suursuositussa Vain elämää -sarjassa.

____________________________________________________________________

La 2.2., 16.3. ja 11.5.
Laulun takaa -klubi


Kesto 1h, väliaika
Liput 16 € + toimitusmaksu (alk. 1 €), lippu.fi
Sarjalippu 35 € + toimitusmaksu (alk. 1 €), lippu.fi

Sellosalin lämpiö, Soittoniekanaukio 1 A, Espoo


Aihealue:
  • Musiikki, 
  • Kulttuuri
Alue:
  • Leppävaara