Arvostettu brooklyniläinen lauluntekijä Joan As Police Woman julkaisee siirtyneen Euroopan kiertueensa päivät ensi vuodelle

22.4.2021 klo 14.00

Joan As Police Woman. Kuva: Giles Clement.

Arvostetun brooklyniläisen artistin Euroopan kiertue siirtyy ensi vuoteen.
 

Suomessa tähti esiintyy  Espoon  Sellosalissa keskiviikkona 23.3.2022, mukanaan rumpali  Parker  Kindred  ( Antony  &  The Johnsons, Jeff Buckley) ja basisti Jacob Silver (Lee Fields). 

Konsertti on siirtynyt koronaepidemian takia eteenpäin ja jo ostetut liput käyvät uuteen ajankohtaan sellaisenaan. Rahanpalautusta voi hakea 31.5.2021 mennessä. Tarkemmat palautusohjeet löytyvät Lippupisteen sivuilta. 

Joan on koronasulun aikana tehnyt ja julkaissut ahkerasti musiikkia cover - albumin  ja myös  ensimmäisen livelevyn. Joan on kirjoittanut ja levyttänyt  kappaleen  Simplicity ”  Damon  Albarnin kanssa Gorillaz-yhtyeen tuoreelle ”Song Machine” -albumille. Lisäksi odotettavissa on uusi Joan As Police Woman -studiolevy syksyllä 2021.  

Vuoden 2022 kiertueella Joan esittää trionsa kanssa musiikkia pitkältä uraltaan : mukana on  sekä kappaleita uusilta albumeilta että uudelleensovitettuja klassikoita.  
 
Joan (siviilinimeltään Joan Wasser) on työstänyt soolomateriaaliaan Joan As Police Woman -artistinimellä vuodesta 2004 ja on aikaisemmin julkaissut viisi studioalbumia, lukuisia sinkkuja sekä valikoiman cover-kappaleita. Hänen ansioluetteloonsa kuuluu myös live-esiintymisiä ja studiotyöskentelyä muun muassa Elton Johnin, Lou Reedin, Rufus Wainwrightin, John CalenSheryl CrownScissor SistersinSparklehorsen ja Dave Gahanin kanssa. 

"Joan As Police  Woman  on yksi 2000-luvun parhaista muusikoista" .  
-The Economist –lehti 

Joan As Police  Woman  Sellosalissa keskiviikkona 23.3.2022.  Liput  ennakkoon  27,50/25 € + toimitusmaksu (alk. 1 €),  Lippupisteestä ja ovelta 30 € . 

Pressikuvat: https://www.dropbox.com/home/2022-03-23_JAPW

Artistin sivut: https://joanaspolicewoman.com/


Aihealue:
  • Musiikki, 
  • Kulttuuri
Alue:
  • Leppävaara