Arvostettu lauluntekijä Joan As Police Woman aloittaa keväisen Euroopan kiertueensa Sellosalista

24.1.2020 klo 16.56

2020-05-06_Joan-As-Police-Woman_640x360

Suurta arvostusta nauttiva Brooklyn-lähtöinen lauluntekijä, Joan As Police Woman artistinimellään tunnettu, Joan Wasser palaa vuonna 2020 uudella albumilla ja Euroopan kiertueella. Tähti esiintyy konserteissa triona Parker Kindredin (rummut) ja Jacob Silverin (basso) kanssa. Keväinen kiertue alkaa Espoon Sellosalista keskiviikkona 6. toukokuuta.

Konsertissa kuullaan Joanin musiikkia sekä tulevalta ”Cover Two” levyltä, että hänen aikaisemmasta laajasta tuotannosta.

Joan Wasser aloitti uransa viulistina Dambuilders yhtyeessä ja on sittemmin soittanut muun muassa Antony and the Johnsons yhtyeessä. Vuodesta 2004 hän on työstänyt soolomateriaaliaan Joan As Police Woman nimen alla. Hän on julkaissut viisi studioalbumia, lukuisia sinkkuja ja valikoiman cover-kappaleita. Hänen ansioluetteloon kuuluu myös live-esityksiä sekä studiotyöskentelyä esimerkiksi Elton Johnin, Lou Reedin, Rufus Wainwrightin, John Calen, Sheryl Crown, Scissor Sistersin, Sparklehorsen ja Dave Gahanin kanssa.

"Joan As Police Woman on yksi 2000-luvun parhaista muusikoista"
-The Economist -lehti

Joan As Police Woman (USA) keskiviikkona 6. toukokuuta Sellosalissa, liput 27,50/25 € + toimitusmaksu (alk. 1 €), ennakkoon Lippupisteestä ja tuntia ennen ovelta.

__________________________________________________

Ke 6.5. klo 19
Joan As Police Woman Trio - "Cover Two"

 


Aihealue:
  • Musiikki
Alue:
  • Leppävaara