Asa & Bandin uutta tuotantoa kuultavissa Sellosalissa 28.3. ennen pitkää keikkataukoa

28.2.2020 klo 10.00

2020-03-28_Asa_Band_640x360

Asa & Band kaluaa parhaillaan Suomea kevätkiertueellaan, jonka jälkeen kokoonpano on jäämässä pitkälle keikkatauolle. Kiertue saapuu Sellosaliin lauantaina 28. maaliskuuta ja luvassa on uusia lauluja sekä Asa & Bandin tulevalta albumilta, että uunituoreita kappaleita Asan ja Polarsoulin huhtikuun alussa julkaistavalta pitkäsoitolta. Asa & Band julkaisi vastikään uutuuskappaleen ”Perussuomi negailu”, jota on kuvailtu tutkimusmatkaksi suomalaisen voivottelun sydämeen.

Avain aliaksella uransa aloittaneen Matti Salon klassikoksi muodostunut debyytti Punainen tiili tarjoili sosiaalista realismia ja poliittista paatosta, mutta artistin varsinainen läpimurto oman äänen - oman kielen ja oman maailman - löytymiseen oli Asa. Toinen Asan nimellä julkaistu levy Terveisiä kaaoksesta esitteli vuonna 2006 oman sisäisen rytminsä tahtiin toimivan sanataitelijan, joka etsi luovan yhteistyön kautta myös omaa soundiaan. Yksi versio omasta soundista löytyi vuonna 2008 ilmestyneellä levyllä Loppuasukas. Soundi ammensi eri kansanmusiikeista roisilla otteella ja toi Asalle sekä Emma- että Teosto-palkinnon.

Viimeisen kymmenen vuoden aikana Asa on julkaissut ja esittänyt musiikkia ahkerasti, psykedeliasta vahvasti ammentavasta ja tee-se-itse -henkisestä Foetida-sarjasta perinteisemmällä hiphop-estetiikalla operoiviin levyihin, kuten Love ja Jou jou, sekä dj-vetoisista keikoista Asa & Band -kokoonpanon konsertteihin. Tänä päivänä Asa on taiteilijana itsenäinen - sekä esteettisesti että oman levy-yhtiön ansiosta.

Asa & Band: Asa – laulu, Rasmus Pailos – kitara, Ville Väätäinen – rummut, Antti Kivimäki – basso, Tero Holopainen – viulu ja koskettimet, DJ Polarsoul – MPC-mies ja levaristi

Asa & Band lauantaina 28. maaliskuuta Sellosalissa, liput 18 € + toimitusmaksu (alk. 1 €), ennakkoon Lippupisteestä ja 20 € alkaen tuntia ennen ovelta.

_________________________________________

La 28.3. klo 19 Asa & Band


Aihealue:
  • Musiikki, 
  • Kulttuuri
Alue:
  • Leppävaara