Astrid Swan

Astrid Swan.

Ke 17.11.2021 klo 19

Astrid Swan on suomalainen lauluntekijä, esiintyjä ja kirjailija. Vuosien 2005–2020 aikana hän on julkaissut kuusi sooloalbumia sekä sarjan yhteistyöjulkaisuja muiden artistien kanssa. Swanin albumeja on julkaistu Suomessa, Yhdysvalloissa, Englannissa, Saksassa ja Skandinaviassa. Swan on tehnyt lukuisia kiertueita Euroopassa sekä Yhdysvalloissa.

Seitsemättä levyä odotetaan julkaistavaksi syksyllä ja esimakua tulevasta Swanin tuotannosta saatiin 14.5., kun albumin sinkku "Silvi's Dream" julkaistiin. Laulaja kuvailee kappaletta tutkimukseksi äitien ja lasten välisistä ohimenevistä huolenpidon hetkistä. Kappale liikkuu nukahtamisesta tulevaisuuteen, jossa lapset ja äidit erkanevat. Laulu puolustaa ei-materiaalisuuden ikuista olemusta ja pop-kappaleen lohduttavaa vaikutusta. Samaisia unen, kuoleman ja aineettomuuden teemoja kuullaan lisää tulevalla albumilla

Swan ammentaa amerikkalaisesta laulaja/lauluntekijä traditiosta, popmusiikin nykyisyydestä ja menneisyydestä, kutoen sävellyksiinsä vaikuttimia elinympäristöstään pohjoisella pallonpuoliskolla. Sanoittajana hän on taidokas runollinen tarinankertoja. Swanin kuudes sooloalbumi From the Bed and Beyond voitti arvostetun Teosto-palkinnon vuonna 2018. Samana vuonna levy oli ehdolla Skandinavian Nordic Music Prize -kilpailussa, jossa palkitaan vuoden paras albumi. Swan toimi itse levyn tuottajana, äänittäjänä ja miksaajana.

Liput 20 € + toimitusmaksu (alk. 1 €), lippu.fi
 

Aihealue:
  • Musiikki, 
  • Kulttuuri
Alue:
  • Leppävaara