Blues Caravan: (PERUUNTUNUT)

blues_caravan

​Pe 21.9. klo 19

Konsertti on valitettavasti peruuntunut, korvaavaa esityspäivää ei ole tiedossa. Liput voi palauttaa takaisin  Lippupisteen ohjeiden  mukaisesti. 

Blues Caravan -kiertue on ollut monen uuden ja lupaavan artistin lähtölaukaus bluesin tähteyteen. Vuoden 2018 Blues Caravan sekoittaa hieman pakkaa ja tuo mukaan jo vakiintuneempia nimiä - ja ryminällä! Sekä Bernard Allisonin 'Let It Go' että Mike Ziton 'First Class Life' pomppasivat heti ilmestyessään Billboardin Blues Chartin piikkipaikoille. Bluesmusiikin suurin showcase-kiertue Blues Caravanin ainoa tämän vuoden Suomen konsertti kuullaan syyskuussa Sellosalissa!

Bernard Allison on edesmenneen Chicago blues -legenda Luther Allisonin poika. Allisonin perheen ja Ruf Recordsin tarina ulottuu pitkälle historiaan. Ruf Records perustettiin nimenomaan Luther Allisonin musiikin julkaisuun. Bernard Allisonin soitto on synteesi vanhaa chicago-bluesin tarinankerrontaa, Johnny Winterin sähköistä energiaa ja 2020-luvun bluesia.

Mike Zito on kokenut alan moniottelija; vaikka Zito tunnetaan ehkä parhaiten tuottajana muiden artistien levyillä, CV vilisee sävellyksiä, kollaboraatioita (joista ehkä viimeisin, Royal Souther Brotherhood, lienee se kuuluisin) ja kiertueita. Mike Zito ylläpitää myös erittäin suosittua omaa blogia “A Bluesman In Recovery”.

Blues Caravan on tunnettu uusien kykyjen esiin tuomisesta, ja tämäkään kiertue ei tee poikkeusta; vasta 23-vuotias Vanja Sky on todellinen super-lupaus Stevie Ray Vaughanin ja Rory Gallagherin hengessä.
 

Kesto 2 h, sis. väliajan
Liput alkaen 27,50 € + toimitusmaksu, Lippupiste
Kaikukortti-tapahtuma
 

Aihealue:
  • Musiikki, 
  • Kulttuuri
Alue:
  • Leppävaara