Diandran akustinen ilta Sellosalissa

4.10.2018 klo 12.58

Diandra

Suomen pop-kentän terävimpään kärkeen lukeutuva Diandra on yksi Suomen valovoimaisimmista naisartisteista. Hän on tullut suurelle yleisölle tutuksi Idols-voittonsa lisäksi myös Tähdet, tähdet sekä The Voice Kids -ohjelmista. TV-esiintymisten, kahden soololevyn ja joululaulu-albumin lisäksi Diandran upeaa ääntä on kuultu muun muassa myös Mikael Gabrielin, Uniikin sekä Cheekin hittisingleillä.

Diandra tunnetaan energisenä kestosuosikkina esiintymislavoilla ja loppuvuoden aikana artisti keikkailee jälleen aktiivisesti. Omien keikkojensa lisäksi Diandra on ollut mediassa paljon esillä; hän esiintyi kevään aikana televisiossa esimerkiksi The Voice of Finlandin apulaistuomarina sekä uudessa Siskot-sarjassa. Lisäksi Diandralta on odotettavissa uutta musiikkia lähitulevaisuudessa.
Suosiosta kertoo myös se, että pelkästään Facebookissa ja Instagramissa Diandraa seuraa noin 150 tuhatta henkilöä. Hänen kappaleensa ovat soineet niin Spotifyssa kuin YouTubessakin yhteensä useita kymmeniä miljoonia kertoja. Myös fyysiset levyt ovat alusta asti tehneet kauppansa, tuoden molemmista pitkäsoitoista kultalevyt.

Pe 2.11. klo 19
Diandra - Akustinen ilta

Liput alkaen 25 € + toimitusmaksu, ennakkoon Lippupisteestä ja tuntia ennen ovelta.