Elvis olisi täyttänyt tänään 85 vuotta — rockin kuningasta muistetaan tribuuttikonsertilla Sellosalissa 10. huhtikuuta

8.1.2020 klo 10.42

2020-04-10_The-Elvis-Concert-640x360

Rock and rollin kuningas Elvis Presley olisi täyttänyt 85-vuotta tänään 8. tammikuuta. Sellosalissa legendaa muistetaan pääsiäisen alla, 10. huhtikuuta jo vuosittaiseksi perinteeksi muodostuneessa tribuuttikonsertissa. Illan rautainen esiintyjäryhmä koostuu osittain Elviksen kanssa soittaneista muusikoista.

Elvis-huuma ei näytä laantumisen merkkejä, päinvastoin kuninkaan suosio näyttää vain kasvavan vuosi vuodelta. Parhaillaan on muun muassa tekeillä Elvis Presley teemainen Hollywood-elokuva, jota tähdittää Tom Hanks ja Austin Butler.

Sellosalissa Elvis konsertit ovat olleet toistuva perinne vuodesta 2014 ja tilaisuudet ovat tavanneet myydä loppuun hyvissä ajoin ennakkoon.

”Aloimme tehdä näitä Elvis kiertueita noin kymmenen vuotta sitten vastareaktiona teennäisiä Elvis imitaattoreita vastaan. Koin että Kuningas ansaitsee korkeatasoisemman show’n”, konserttien tuottaja Arjan Deelen avaa. Deelen on pestannut projektiin lukuisia Elviksen kanssa aikoinaan soittaneita muusikoita. Hän rekrytoi myös Dwight Icenhowerin, joka on tunnettu maailman parhaimpana Elvis-tribuuttiartistina. ”Halusimme tehdä pesäeron stereotyyppisistä imitaattoreista ja tarjota konsertin johon Elvis olisi itse saattanut osallistua, jos olisi elossa tänä päivänä”, Deelen kiteyttää.

Sellosalissa nähdään Elviksen kanssa esiintyneet rumpali Bob Lanning ja taustalaulaja Jim Murray The Imperials -yhtyeestä. Vuosi 2020 on Lanningille erityinen, sillä siitä on tasan 50 vuotta, kun hän teki töitä Elviksen kanssa. Tämä konsertti juhlistaa myös tuota merkkipaalua. Tribuuttiyhtye tulee soittamaan useita kappaleita, joita konsertissa kuultavat alkuperäismuusikot esittivät aikoinaan yhdessä Elviksen kanssa, unohtamatta lukuisia yleisön rakastamia Elviksen klassikkokappaleita.

The Elvis Concert 2020 Sellosalissa perjantaina 10. huhtikuuta. Liput ennakkoon 38/34 € Lippupisteestä ja tuntia ennen ovelta.
________________

Pe 10.4. klo 19
The Elvis Concert 2020