Emel (TN) (PERUTTU)

Emel Mathlouthi.

La 29.5.2021 klo 19 (PERUTTU)

Tapahtuma on peruttu. Rahanpalautusta voi hakea 31.5.2021 mennessä tästä linkistä: https://web.lippu.fi/palautus/.

Liput voi myös palauttaa postitse yhteystietoineen ja tilinumeroineen osoitteeseen: 
Lippupiste Oy / "Tapahtuman nimi" palautus 
Kalevantie 2 (B-talo) 
33100 Tampere 

Ostetuista lipuista hyvitetään lipunhinta (ei palvelu- tai toimitusmaksuja).

Palautusten maksamisessa voi olla suuren määrän vuoksi viiveitä. 

-

Tunisialaissyntyinen laulaja-lauluntekijä Emel Mathlouthi on todellinen taiteilija. Hänen työnsä kiellettiin tämän synnyinmaassa vuosina 2008-2011, kun Emel nousi maailmanlaajuiseen kuuluisuuteen protestilaulullaan Kelmti Horra (”Sanani on vapaa”), josta tuli Tunisian vallankumouksen hymni.

Emelin musiikki on silmiinpistävä kommentti nykypäivän yhteiskunnasta ja hänen äänensä mykistävän vaikuttava. Nobelin rauhanpalkinnon konsertissa vuonna 2015 hänen esiintymisensä sai raikuvat suosionosoitukset.

Kolmannella albumillaan Everywhere We Looked Was Burning [2019, Partisan Records], Emel päätti ensimmäistä kertaa laulaa suurimman osan kappaleista englanniksi. Levy on luonnon ja musiikin symbioosi: artisti vietti tunteja metsän, tuulen, veden ja tulen äänien nauhoittamisessa. Studiossa hän yhdisteli ja sovitti tätä maallista kuoroa kotitekoisilla synteillä, koskettimilla ja lyömäsoittimilla. Chris Tabron (Beyoncé, Nicki Minaj, The Strokes) ja Marta Salogni (Björk, M.I.A., Liars) vastaavat levyn loppumiksauksesta.

New Yorkissa asutun kuuden vuoden jälkeen Emel majailee nykyään pääosin Pariisissa. Hän teki kuitenkin paluun synnyinmaahansa vuonna 2020. Tunisiassa koronakaranteenissa vietetystä ajasta syntyi viimeisin albumi, The Tunis Diaries [Partisan Records], joka julkaistiin lokakuussa.

Ensimmäistä kertaa Suomeen saapuva Emel on esiintynyt yli 40 maassa ja monella maailman merkittävimmistä musiikkifestivaaleista.

- "Emel Mathlouthi on 2000-luvun muutoksen katalyytti" (NPR)

Kesto 1 h 15 min

Liput 27,50 € / 20 € + toimitusmaksu (alk. 1 €), lippu.fi
30 € ovelta

Artistin verkkosivut:
www.emelmathlouthi.com
https://www.facebook.com/E.Mathlouthi/
 

Aihealue:
  • Musiikki, 
  • Kulttuuri
Alue:
  • Leppävaara