Emma Salokoski ja Ilmiliekki Quartet sävelsi uutta musiikkia ruotsinkielisiin runoihin – tuoretta yhteistuotantoa kuullaan Sellosalissa 14. helmikuuta

30.1.2019 klo 19.30

Emma Salokoski ja Ilmiliekki Quartet

Emma Salokoski ja Ilmiliekki Quartet julkaisivat ensimmäisen yhteislevynsä ”Vi sålde våra hemman” vuonna 2009. Albumilla versioitiin enimmäkseen ruotsalaisia kansanlauluja pohjoismaisella jazz-otteella. Lämpimän vastaanoton saanut teos keräsi mm. Soundin arvostelusta täydet viisi tähteä. Nyt yhtyeen jäsenet ovat säveltäneet uutta musiikkia suomenruotsalaisiin ja ruotsalaisiin runoihin. Uusi albumi kantaa nimeä ”Ligger du fortfarande i sängen!”. Marraskuussa ilmestyneen julkaisun myötä viisikkoa nähdään jälleen myös keikkalavoilla.

Emma-palkittu, erittäin monipuolinen tulkitsija Emma Salokoski on esiintynyt maamme eturivin muusikoiden kanssa niin sinfoniaorkesterin solistina kuin rock-festivaalien päälavoilla. Häneltä on ilmestynyt laskentatavasta riippuen tusinan verran levytyksiä niin soolona kuin eri kokoonpanojen jäsenenä.

Teosto-palkittu Ilmiliekki Quartet on yhtyeen alkutaipaleelta lähtien nauttinut kansainvälistä arvostusta. Kokoonpanon muodostaa Tuomo Prättälä (piano), Verneri Pohjola (puhallinsoittimet), Olavi Louhivuori (rummut) sekä Antti Lötjönen (basso).

Emma Salokoski & Ilmiliekki Quartet torstaina 14. helmikuuta Sellosalissa. Liput 28 € + toimitusmaksu (alkaen 1 €), Lippupisteestä.

________________________________________________________________________________________

To 14.2. klo 19
Emma Salokoski & Ilmiliekki Quartet - Ligger du fortfarande i sängen?


Kesto 1 h 15 min, ei väliaikaa
Liput 28 € + toimitusmaksu (alk. 1 €), lippu.fi


Aihealue:
  • Musiikki, 
  • Kulttuuri
Alue:
  • Leppävaara