Ensueño Flamenco

2019-03-23_Flamenco_640x360, 2019-03-23_Flamenco_640x360

La 23.3. klo 19


Virtuoosi-Flamencoa Madridista!

Ainutlaatuisen kollektiivin jäseniä yhdistää luovuus, lahjakkuus ja Flamencon tradition arvostaminen. Illassa perinteinen Flamenco kohtaa modernit jazzilliset sävyt.

Aylin Eleonora, José Carmona RAPICO - tanssi
Enrique Bermúdez PICULABE - laulu
Joni Jiménez, Raul Mannola - kitarat

Kesto 1h 40 min, sis. väliajan
Liput 26 € + toimitusmaksu (alk. 1 €), lippu.fi

Madridilaisen Cañoroto- flamencokitarakoulukunnan edustaja Joni Jiménez on yksi lupaavimmista nuorista flamencokitaristeista, hän on mm. Sara Barasin ryhmässä laulavan Israel Fernándezin luottokitaristi. Jiménez tulee Flamencosuvusta, jonka tunnetuin jäsen on maailmantähti laulaja Diego El Cigala. Jiménezin soitossa korostuvat luovuus, herkkyys ja taito säestää tanssijoita ja laulajia. 

José Carmona RAPICO on granadalais-mallorcalainen tanssija Granadan Habichuelas -suvusta. Hän on vahva perinteisen Flamencon edustaja jonka tyylissä korostuvat eleganssi, ytimekäs flamencoilmaisu sekä lahjakkuus. RAPICO on kiertänyt maailmaa useiden flamencomestareiden  kuten Tomatito, Carmen Cortés, Gerardo Núñez sekä oman teoksensa “Errante” kanssa. 

Enrique Bermúdez PICULABE on lahjakas madridilainen laulaja joka löysi harvinaisesti tiensä Flamencoon vasta parikymppisenä. Jo kaksi levyä levyttänyt, Antonio Gadesin ryhmän kanssa maailmaa kiertävä Piculabe suunnittelee oman antologian ja kokeellisemman levyn tekoa ja on haluttu laulaja useissa produktoissa.  


Raul Mannola opettaa Madridin konservatoriossa kahdeksatta vuotta. Hänellä on yli 30 vuoden kokemus tanssijoiden ja -laulajien säestämisessä. Virtuoosijazzmuusikkona aloittanut ja vahvan flamencotuntemuksen saavuttaneella Mannolalla on ainutlaatuiset eväät laadukkaan fuusioflamencon tekoon. Hänen soitossaan korostuvat vahva flamencoilmaisu ja melodisuus. 

Aylin Eleonora valmistui viime vuonna Institute of the Arts Barcelonasta Tanssin maisteriksi, on työskennellyt freelance flamencotanssijana vuodesta 2015 esiintyen useiden huippunimien kanssa kuten veljekset David ja Alfredo Lagos, sekä esittänyt soolokoreografiaansa VIVIR  mm. Edinburghin ja Arizonan festivaaleilla. Hänen modernissa tyylissään korostuvat eleganssi, keveys ja virtaavuus.
 

 

Aihealue:
  • Musiikki, 
  • Kulttuuri, 
  • Tanssi
Alue:
  • Leppävaara