Espoo-päivä: Mimmit "Ystävyys"

mimmit

La 25.8. klo 10.30  (LOPPUUNVARATTU) ja 12.30 

Ystävyys-konsertissa kuullaan Mimmien suosituimmat kappaleet vuosien varrelta sekä uusia Ystävyys-aiheisia lauluja. Lämminhenkisessä konsertissa tavataan niin Mimmien eläinystäviä kuin ystäviä ympäri maailmaa. Millaista ystävyyttä löytyykään Mimmien Vaskimetsästä ja miten karhu ja kettu oikein tulevat toimeen keskenään? Mukana on tietysti myös lasten suosikki, Mimmipussi. Mimmipussi avautuu laulun, soiton ja rytmin avulla, jos avautuu…Milläköhän tuulella Mimmipussi on tänään? Se selviää Ystävyys- konsertissa!  Musiikin tunnelmia heijastavat upeat tausta-animaatiot, joissa laulujen tarinat heräävät eloon valkokankaalla. Vauhdikkaat tanssit tempaavat yleisön mukaan, Mimmien kanssa lapsetkin saavat tanssia, laulaa ja riemastua.

Mimmit on yksi tunnetuimmista suomalaisista lastenbrändeistä. Mimmeiltä on ilmestynyt viisi levyä, joista viimeisin "Ystävyys" valittiin vuoden 2017 lastenlevyksi.

Mimmit ovat tehneet kolme omaa TV-sarjaa MTV:lle sekä musiikkivideoita Pikku Kakkoseen. Lisäksi Mimmeiltä on ilmestynyt kuusi kirjaa ja kaksi tekstiilikokoelmaa.

Mimmit-animaatiot on myyty 40 eri maahan televisioon ja lisäksi niitä voi katsoa englanniksi USA:laisen Toongogglesin (lasten nettiTV-kanava) kautta 196:ssa eri maassa.

Pauliina Lerche, laulu, haitari
Hannamari Vallila, laulu, viulu, melodika
Tuomas Logrèn, kitara, taustalaulu
Antti Halmetoja, basso, taustalaulu
Jukka Kyllönen, lyömäsoittimet, kitara, taustalaulu

Kesto n. 45 min.
Konsertti sopii kaiken ikäisille ja on osa Espoo-päivän ohjelmaa
Sellosali, vapaa pääsy

HUOM! Ilmaislippuja voi varata 1.8. klo 9.00 alkaen (maks. 4 lippua/perhe) Lippupisteen verkkokaupasta. Lippuja voi myös lunastaa Sellosalista lipunmyynnin ollessa auki saman viikon edeltävien tapahtumien yhteydessä.
Vapautamme lunastamattomat paikat eteenpäin tilaisuuden alkaessa.
 

Aihealue:
  • Musiikki, 
  • Kulttuuri
Alue:
  • Leppävaara