Frigg aloittaa levynjulkaisukiertueensa 29.11. Sellosalista

7.11.2018 klo 14.18

Friggin folkkijoulu

Maamme kansainvälisesti tunnetuin uuden kansanmusiikin superyhtye Frigg julkaisee yhdeksännen albuminsa 16.11. ja lähtee mittavalle joulukiertueelle laulusolisteinaan Johanna Försti ja Timo Rautiainen. Kiertueen aloituskonsertissa 29.11. Sellosalissa kuullaan koko kansan rakastamia tunnettuja joululauluja, kuten Tonttu ja En Etsi Valtaa Loistoa, jotka saavat uuden muodon Friggin sovituksissa. Lisäksi ohjelmaan kuuluu erityisesti levynjulkaisukiertuetta varten Friggin jäsenten säveltämiä uusia joululauluja, joiden lyriikat ovat kirjoittaneet nuoren kirjailijapolven kärkinimiin kuuluva Juha Itkonen ja runoilija Antti Huntus.

Riehakkaana livebändinä tunnettu Frigg on valloittanut maailmaa vahvasti pohjoismaiseen pelimannimusiikkiin nojaavalla, länsimaisten kansanmusiikkityylien fuusiolla, jota kuvaamaan maailmanmusiikkimedia on kehittänyt termin ”nordgrass” viitaten yhtyeen bluegrass-vaikutteisiin. Neljän viulun, kielisoitinten ja kontrabasson huippuunsa hiottu yhteissoitto ryyditettynä pirskahtelevalla ja humoristisella live-energialla on tehnyt vaikutuksen kuulijoihin ympäri maailmaa.


Friggin Folkkijoulu vierainaan Johanna Försti ja Timo Rautiainen 29. marraskuuta Sellosalissa, liput alkaen 23/27 €, ennakkoon Lippupisteestä ja tuntia ennen ovelta.

https://sellosali.fi/fi-FI/Friggin_Folkkijoulu_vierainaan_Johanna_F(138027)