Hannu Salama & Vapaat Radikaalit

Hannu Salama ja Vapaat Radikaalit

To 24.9. klo 19

Hyvät asiakkaat! Huomioittehan että Sellosalin katsomokapasiteettia on rajattu. Tapahtuma järjestetään normaalia pienemmällä asiakasmäärällä. Saman seurueen jäsenet voivat halutessaan istua vierekkäin. Salihenkilökunta opastaa yleisöä paikan päällä.

*

Hannu Salama (s.1936) on maamme modernin kirjallisuuden merkittävimpiä hahmoja. Salaman esikoisteos, Se tavallinen tarina, ilmestyi jo 1961, mutta hänen neljäs teoksensa, Juhannustanssit vuodelta 1964, ja sitä seurannut kohu nostivat Salaman varsinaisesti suuren yleisön tietoisuuteen. Salama on julkaissut kaikkiaan yli 30 teosta, joista tunnetuimpiin kuuluvat myös Siinä näkijä missä tekijä (1972) sekä Finlandia-sarjan teokset 1970- ja 1980-luvuilta.

Puhallinsoittaja ja säveltäjä Hepa Halme (s.1955) on 1970-luvulla alkaneella urallaan ehtinyt moneen, bluesista punkiin ja groove-jazzista vapaaseen improvisaatioon, jonka useat yhtyeet ovat jättäneet jälkensä suomalaisen rytmimusiikin historiaan.

Sellosalin konsertissa Salama esittää runojaan yhdessä Halmeen Vapaat Radikaalit -yhtyeen kanssa.

Hannu Salama (ääni ja sanat), Hepa Halme (saksofoni, huilu), Matti Riikonen (trumpetti), Esa Onttonen (kitara, basso), Arttu Tolonen (syntetisaattorit ja efektit)

Kesto 1 h, ei väliaikaa

Liput 20 € + toimitusmaksu (alk. 1 €), lippu.fi
 

Aihealue:
  • Musiikki, 
  • Kulttuuri
Alue:
  • Leppävaara