Iltapäiväelokuva: Yhteinen sävel (PERUTTU)

Iltapäiväelokuva: Yhteinen sävel 

Huom! Tapahtuma on peruttu koronavirustilanteen vuoksi.

***
Ti 30.3. klo 13.30


Housut pois! -klassikon ohjaaja tuo jälleen valkokankaille koskettavan ja viihdyttävän tarinan siitä, miten kaikki on mahdollista, kun uskalletaan puhaltaa yhteen hiileen. Lämminhenkinen ja tunteellinen elokuva pohjautuu tositapahtumiin ja Iso-Britanniassa huippusuosioon nousseeseen musiikki-ilmiöön.

Englantilaisessa sotilastukikohdassa asuville naisille huoli rintamalle lähtevistä puolisoista on arkipäivää. Määrätietoinen Kate (Kristin Scott Thomas) ja elämäniloinen Lisa (Sharon Horgan) yrittävät keksiä koko joukolle yhteistä tekemistä. Ompeluseurat ja lukupiirit eivät ota tulta alleen, joten kaksikko päättää kokeilla kuorolaulua.

Alkutaival ei suju ilman yhteentörmäyksiä. Katen mielestä kuoron pitäisi laulaa klassista musiikkia mahdollisimman puhtaasti, kun taas Lisa ehdottaa pop-kappaleita, joiden sanat kaikki osaavat. Vähitellen härkäpäiset naiset alkavat löytää toisistaan uusia puolia. Kuoro alkaa hiljalleen soida yhä varmemmin, ja samalla syntyy yhteinen tavoite: päästä esiintymään Lontoon Royal Albert Hallissa järjestettävään konserttiin. 

Ohjaus: Peter Cattaneo, 2020
Pääosissa: Kristin Scott Thomas, Sharon Horgan, Emma Lowndes
Ikäraja: sallittu kaikenikäisille
Kesto: 1 h 50 min

Vapaa pääsy. Paikat täytetään saapumisjärjestyksessä. Sellosalin ovet avataan 30 min ennen esityksen alkua.
 

 

Aihealue:
  • Kulttuuri, 
  • Elokuva
Alue:
  • Leppävaara