Iltapäiväkonsertti: Jonna Järnefelt & Jukka Leppilampi

2019-05-14_Ip_kons_Jonna_ja_Jukka_2k_640x360

Ti 14.5. klo 13.30

Jonna ja Jukka leikkivät musiikissaan akustisen popin ja folkin välimaastossa. He sekoittavat lauluissaan nais- ja miesäänen tavalla, jossa käsitteet kevyt ja vakava menevät kauniisti sekaisin. Arjen huumori, heleys ja karuus yhdistyvät Heimo Hatakan teksteissä, joita Jukan sävellykset kuljettavat. Kumarrus on syvä eri artistien suuntaan, samalla laulut soivat voimakkaasti omalla tavallaan. Jonnan ja Jukan yhteistyönä syntyi vuonna 2004 levy ”Aamukahviasetelma”.

Jonna Järnefelt on näyttelijä ja laulaja, joka on näytellyt ja laulanut vuodesta 1988 mm. Lilla Teaternissa ja Helsingin kaupunginteatterissa (mm. Next to Normal, Kielletyt Laulut, Billy Eliot) sekä useissa tv- ja elokuvatuotannoissa, viimeisimpiä Ex-Onnelliset, Kiiltokuvia, Pääministeri ja Ikitie.

Jukka Leppilampi on laulaja-lauluntekijä ja säveltäjä. Progebändin solistina, gospelartistina ja äänirunouden taitajana Jukka on luonut kulttuuria vuosikymmenien ajan. Pitkäaikainen yhteistyö sanoittaja Heimo Hatakan kanssa on synnyttänyt merkittävän osan Leppilammen sävellystuotantoa.

Kesto 45 min, ei väliaikaa.

Vapaa pääsy. HUOM Lämpiössä tarjolla istuma- ja seisomapaikkoja rajoitetusti ja ne täytetään saapumisjärjestyksessä.
 

Aihealue:
  • Kulttuuri
Kohderyhmä:
  • Seniorit
Alue:
  • Leppävaara