Jiri Nikkinen Beatles Tribute Band - Abbey Road 50-vuotisjuhlakonsertti (LM)

2019-10-24_Jiri_Nikkinen_640x360

To 24.10. klo 19

The Beatlesin viimeiseksi jääneestä albumista tulee tänä vuonna kuluneeksi 50 vuotta ja sen kunniaksi Jiri bändeineen esittää mestariteoksen kokonaisuudessaan Sellosalin juhlakonsertissa.

Jiri Nikkinen Beatles Tribute Band omaa kokemusta Beatles-juhlalevykonserteista jo aiemmiltakin vuosilta, mutta tämän levyn materiaalin kimppuun on odotettu pääsemistä jo kauan; Abbey Road on Jirille se kaikista tärkein Beatles-levy, josta miehen musiikkiura on saanut alkujaan kipinän. Koko yhtye tunnustaa Abbey Roadin suosikkilevykseen ja asiaan heittäydytään intohimolla rakkaudesta The Beatlesiin. Vuonna 1969 julkaistu Abbey Road on ”Fab Fourin” joutsenlaulu, jo tekovaiheessa kaikkien neljän tietäen sen jäävän viimeiseksi. Levy oli ensimmäisiä proge-levyjä, jossa hyödynnettiin mm. syntetisaattori Mini Moogia. Myös heavy-musiikki on saanut alkusysäyksensä ”Helter Skelter”in ohella Lennonin kappaleesta ”I Want You (She`s So Heavy)”. Abbey Road on vahva kokonaisuus ja kilpailee vuodesta toiseen erilaisissa gallupeissa maailman parhaasta rock/pop-albumin tittelistä.

Tule kokemaan ainutlaatuinen Abbey Road Jiri Nikkinen The Beatles Tribute Bandin kanssa, iloitellen ja nauttien siitä taivaallisesta musiikista johon maailman merkittävin yhtye parhaimmillaan pystyi, jättäen mittavan perinnön jälkipolvilleen.

Come together, right now!

Kesto 2 h, sis. väliajan
Liput 25 € + toimitusmaksu (alk. 1 €), lippu.fi
 

Aihealue:
  • Musiikki, 
  • Kulttuuri
Alue:
  • Leppävaara