Johanna Iivanainen & Johanna Kurkela: Altamullan Road (PERUTTU)

2020-11-26_Altamullan-road_640x360_vaihtoehtoinen

Pe 28.5.2021 klo 19 (PERUTTU)

Tapahtuma on peruttu koronavirustilanteen vuoksi. Rahanpalautusta voi hakea 19.4. 2021 mennessä tästä linkistä:  https://web.lippu.fi/palautus

Liput voi myös palauttaa postitse yhteystietoineen ja tilinumeroineen osoitteeseen:
Lippupiste Oy / "Tapahtuman nimi" palautus
Kalevantie 2 (B-talo)
33100 Tampere

Ostetuista lipuista hyvitetään lipunhinta (ei palvelu- tai toimitusmaksuja). Palautusten maksamisessa voi olla suuren määrän vuoksi viiveitä.

Pahoittelemme tilannetta.

-
 
Huhtikuussa ensimmäisen singlensä ”When It’s Time” julkaisseet Johanna Iivanainen ja Johanna Kurkela lähtevät loppuvuodesta laajalle Altamullan Road -konserttisalikiertueelle. Vaikuttavat urat kotimaisen musiikin saralla tehneet Iivanainen ja Kurkela julkaisevat syyskuussa yhteisen debyyttialbuminsa, jonka myötä käynnistyy kattava kiertue, joka saapuu Sellosaliin 26. marraskuuta.
Omilla tahoillaan uraa uurtaneet Iivanainen ja Kurkela ovat ehtineet keikkailla yhdessä aikaisemminkin. Yli 10 vuotta kestäneen ystävyyden aikana artistit ovat esimerkiksi kiertäneet Suomea menestyksekkäällä ”Iivanainen-Kurkela Gemini” -kiertueella vuonna 2018. Ajatus yhteisestä bändistä on ehtinyt kypsyä jo vuodesta 2013 saakka, mutta vasta Altamullan Road -projektin myötä kaksikko on tehnyt yhdessä musiikkia. Yhtyeen kappaleet ovat pakahduttavan tunteikasta, elokuvallista unelmapoppia, jossa artistien ainutlaatuiset äänet pääsevät oikeuksiinsa.
 

Kesto 2 h, sis. väliajan

Liput 39,50 € + toimitusmaksu (alk. 1 €), lippu.fi

Altamullan road verkkosivut 
 

 

Aihealue:
  • Musiikki, 
  • Kulttuuri
Alue:
  • Leppävaara