Johanna Iivanainen aloittaa levynjulkaisukiertueensa Sellosalista ke 6.10.

22.9.2021 klo 16.03

Laulaja-lauluntekijä Johanna Iivanainen julkaisee uuden, englanninkielisen Broken river -nimisen albumin 24.9.2021. Tuoreen musiikin myötä Iivanainen lähtee kiertueelle huippumuusikoista kootun yhtyeensä kanssa ympäri Suomen konserttisalien. Kiertue alkaa Sellosalista keskiviikkona 6. lokakuuta.

"Tämä levy on syntynyt kuin itselleen tien murtava joki, ensin vähitellen ja yhtäkkiä lähes tulvien. Olen viettänyt suuren osan elämästäni mökillämme joen varrella äitini synnyinseudulla ja Broken River -levyn useat laulut ovatkin syntyneet juuri tuon joen äärellä. Siellä luonnon rauhassa mieli käsittelee kaikkea mitä on tapahtunut tai on tapahtumassa. Muutama laulu on tehty yhdessä mieheni Mikko Iivanaisen kanssa. Musiikissa on aistittavissa vaikutteet Amerikan juurimusiikista, elokuvista ja sarjoista, joista mainittakoon lempisarjani Pieni talo preerialla. Levysoittimella soivat usein singer-songwriter-suosikkini: Shawn Colvin, Jackson Browne ja Joni Mitchell. Tätä taustaa vasten peilaten englanninkielistä tekstiä tuntuu syntyvän joskus helpommin kuin suomenkielistä ja niin kävi tämän levyn kanssa. Kiertueelle lähdetään uuden levyn kappaleiden kera ja mukaan liitetään hienoja lainasävelmiä sekä omaa varhaisempaa tuotantoa mm. Kadotaan uneen- ja Mustarastas laulaa -levyiltä. Itse soitan myös pianoa levyllä ja kiertueella. Onnekseni sain upeat muusikot seurakseni: Mikko Iivanainen, kitarat ja pedal steel, Juho Kivivuori, kontrabasso, Mikko Hassinen, rummut”.
– Johanna Iivanainen.

Suurelle yleisölle Johanna on tullut tutuksi SuomiLOVE-tv-ohjelman housebändin solistina vuosina 2014–2019. Johannan raikkaan luonnollinen esiintyminen ja sävykäs tulkinta on saavuttanut suuren suosion ja varsinkin hänen monipuolisuutensa on suorastaan hätkähdyttävä kattaen levytyksiä jazzin, a cappellan, popin, dancen ja lastenmusiikin alueilta. Iivanaisen poikkeuksellisen kattava diskografia sisältää yli 50 levytystä. 


Ke 6.10.2021 klo 19 Sellosali
Johanna Iivanainen: Broken River -levynjulkaisukonsertti

Liput 25 € + toimitusmaksu (alk. 1 €), lippu.fi

 


Aihealue:
  • Teatteri, 
  • Kulttuuri