Jonne Aaron aloittaa konserttisalikiertueen 22.2. Sellosalista

7.2.2020 klo 17.40


Jonne Aaron

Konserttisalikiertueella kuullaan ensimmäistä kertaa Jonnen tulkintoja hänen muille artisteille tekemistään menestyskappaleista. Kiertueen ensimmäinen konsertti kuullaan Sellosalissa 22. helmikuuta


Jonne Aaron nousi suomalaisten supertähtien joukkoon Vain elämää -musiikkiohjelman ensimmäiseltä tuotantokaudelta. Ennen soolouralle siirtymistä hän loisti kansainvälisestikin menestyneen Negative-yhtyeen nokkamiehenä. Jonne Aaronin suomenkielinen, platinaa myynyt soolodebyytti julkaistiin vuonna 2013, jonka myötä hän on keskittynyt soolouraansa. Tähän mennessä Aaron on julkaissut soolourallaan kolme albumia ja hänet on palkittu mm. Iskelmä Gaalassa vuoden 2013 tulokkaana ja vuoden 2014 miesartistina.

Uransa aikana Jonne Aaron on myös säveltänyt ja sanoittanut kappaleita muille artisteille. Sellosalin konsertissa kuullaan nyt ensimmäistä kertaa Jonnen tulkintoja hänen muille tekemistään menestyskappaleista. Lahjakkaan tulkitsijan ja biisintekijän kynästä ovat syntyneet kappaleet kuten Jos menet pois (Suvi Teräsniska), Elän itselleni (Popeda), Viimeiseen korttiin (Topi Sorsakoski), Tunnit (Yö), Pari kaunista sanaa (Katri Ylander), Elämä on lahja (Anne Mattila) ja Juodaan ja painitaan (Frederik) sekä käännösbiisi Elossa taas (Katri Helena / Negative).

Näiden lisäksi konsertin ohjelmisto koostuu Jonnen omasta tuotannosta. Konserttisalimiljöössä osin uusin sovituksin kuultavat Yksin, Tiikerin raidat, Rooma, Vihan sokaisema, Ihanaa elämää, Kun jätät minua ja kiertueen nimikappale Ota mut ovat osa laajamittaista konsertin ohjelmasisältöä. Illan aikana on luvassa myös kiinnostavia tarinoita uralta ja biisien takaa.

Jonne Aaron 22. helmikuuta Sellosalissa, liput 35,50 € + toimitusmaksu (alk. 1 €), ennakkoon Lippupisteestä ja tuntia ennen ovelta.

la 22.2.2020 klo 19.00
Jonne Aaron: Ota mut