JuuriJuhla-RotFest: Kimmo Pohjonen Skin, Alash (LOPPUUNMYYTY)

2019-04-12_KimmoPohjonen_Skin

Pe 12.4. klo 19

Tuvan taikaa ja Pohjosen Kimmoa, karismaa ja kurkkulaulua. Haitarivelho Kimmo Pohjonen lavalla yhdessä tyttäriensä Inka ja Saana Pohjosen kanssaTuvalaiset Alash-yhtyeen kurkkulaulumestarit ensimmäisellä vierailullaan Suomessa.

Liput 19/13 € + toimitusmaksu (alk. 1 €), lippu.fi
​Naulakkomaksu 2 €
Kaikukorttitapahtuma

Sensitive Skin –levyn ympärille vuonna 2015 perustettu Kimmo Pohjonen Skin –trion musiikki tekee retkiä haitarin, live-elektroniikan, kitaran ja lyömäsoittimien maailmaan. He ovat ennättäneet esiintyä Suomessa, Saksassa, Englannissa, Tsekin tasavallassa, Puolassa, Virossa ja Portugalissa.

Kimmo Pohjonen: haitari, live-elektroniikka, ääni
Inka Pohjonen: kitara, live-elektroniikka, laulu
Saana Pohjonen: rummut, laulu

2019-04-12_Alash

Tuvalainen ikiaikainen kurkkulaulu on valloittanut maailmaa 1990-luvun alusta alkaen, jolloin tuvalaiset muusikot kutsuttiin ensimmäistä kertaa esiintymään Yhdysvaltoihin. Erään kerran mukana oli myös 10-vuotias Bady-Dorzhu Ondar, joka hämmästytti amerikkalaista yleisöä häkellyttävällä kurkkulaulullaan muun muassa Chevy Chase -showssa. Nyt Bady-Dorzhu soittaa ja laulaa yhdessä Tuvan häikäisevimmistä höömei- eli kurkkulauluyhtyeistä, Alashissa. Alash on tehnyt useita kiertueita ympäri maailmaa ja nyt se on aloittanut myös Euroopan valloituksen. Kurkkulaulun tekniikat: möreä kargyra, puristeinen höömei ja kirkkaita yläsäveliä korostava sygyt ovat tuttuja jo monelle suomalaisellekin musiikin ystävälle. Hämmentävien laulutekniikoiden lisäksi Sellosalissa kuullaan korvia hiveleviä harmonioita ja taiturillista keskiaasialaisten soittimien käsittelyä.

Bady-Dorzhu Ondar: laulu, kurkkulaulu, igil, kitara
Ayan-ool Sam: laulu, kurkkulaulu, doshpulur, igil, kitara
Ayan Shirizhik: laulu, lyömäsoittimet, huilut ja munniharppu

Aikataulu:
klo 19-20.30 Alash
klo 20.50-21.50 Kimmo Pohjonen Skin

Kesto 2 h 50 min, sis. väliajan

www.alashensemble.com
kimmopohjonen.com
www.juurijuhla.fi
 

Aihealue:
  • Musiikki, 
  • Kulttuuri
Alue:
  • Leppävaara