Kaarle Viikatteen ja Marko Haaviston yhteistyö jatkuu syksyisellä kiertueella

27.9.2019 klo 10.41

2019-10-12_Viikate-Haavisto_640x360, 2019-10-12_Viikate-Haavisto_640x360

Viikate-yhtyeestä tuttu Kaarle Viikate ja Poutahaukat-orkesterin Marko Haavisto julkaisivat toisen yhteisen albuminsa, ”Kuu on vaarallinen” alkuvuodesta. Albumi viihtyi julkaisuviikollaan Suomen Virallisen listan neljäntenä. Sellosalissa muusikkoherrat nähdään yhtyeensä kera lauantaina 12. lokakuuta.

Albumi on jatkoa Kaarle Viikatteen ja Marko Haaviston vuonna 2015 julkaisemalle yhteisalbumille ”Laulu tuohikorteista”, joka sai hienon vastaanoton niin keikoilla kuin myös mediassa. Uudella levyllä kuullaan iskelmällistä rautalanka-räimettä, tummia varjoja sekä vaaran tuntua. Kokoonpano on sama kuin edellisellä levyllä: Kaarle Viikatteen ja Marko Haaviston lisäksi yhtyeessä vaikuttavat Francinesta tuttu kitaravirtuoosi Antti Kukkola sekä Agentsin legendaarinen rumpali Kepa Kettunen. Albumin on äänittänyt ja tuottanut Miitri Aaltonen.

Julkaisun myötä Kaarle Viikate ja Marko Haavisto ovat matkanneet ympäri suomea Jytinkimurhat 2019 –kiertueella. Kiertueen syys-osuudella kaksikko turvautuu samoihin soittajiin, jotka ovat olleet mukana levytyksissäkin. Haavisto laulaa ja soittaa bassoa, Kaarle laulaa ja soittaa kitaraa. Toista kitaraa soittaa Antti Kukkola, ja Kepa Kettunen soittaa rumpuja.

Kaarle Viikate ja Marko Haavisto Sellosalissa lauantaina 12. lokakuuta. Ennakkoliput 19,50 € + toimitusmaksu (alk. 1 €) Lippupisteestä. Ovelta 21,50 €

Souda soutaja: https://www.youtube.com/watch?v=7oT2YjUyHKM

____________________________________________________________

La 12.10. klo 19
Kaarle Viikate & Marko Haavisto