Kasmir esiintyy yhdellä harvoista tämän vuoden keikoistaan Sellosalissa 1. marraskuuta

12.10.2018 klo 18.34

2018-11-01_Kasmir

Kasmirin kakkosalbumi ”Valmis” julkaistiin alkuvuodesta 2018. Levy on vahvasti henkilökohtainen ja sitä on tehty monessa osassa. Albumi summaa Kasmirin elämänvaiheita kultakurkkuisesta kokista koko kansan Kasmiriksi, ja käy läpi siihen linkittyvät elämänmuutokset ja parisuhteen kuviot.

”Nyt kun levy on valmis, niin hahmotan itsekin sen kaaren selkeästi. Se on itselle tietynlainen katsaus oman elämän isoihin muutoksiin. Siitä nimikin kertoo - ei siitä, että elämä olisi valmista vaan juuri päinvastoin, olet valmis aina kullakin hetkellä just niin kauan, kunnes tulee jotain uutta vastaan. Valmis hetkessä, valmis johonkin uuteen.” Kasmir kommentoi albumia.

Uusissa biiseissä kuuluu uusia soundeja ja sanoituksissa vahvoja tunteita: kiitollisuus, kaipaus, fyysinen ja rajukin rakkaus. Tuottajina ovat toimineet tutut Hans Solo ja Jonas W. Karlsson. Albumilta ensimmäisenä julkaistun singlen ”Tulla ja mennä” Kasmir kirjoitti yhdessä Mariskan kanssa.

Levynjulkaisun jälkeen Kasmir on pysynyt kiireisenä keväällä esitetyn Vain elämää -ohjelman 8. tuotantokauden, elokuussa julkaistun ”Annoskateus” (WSOY) keittokirjan ja Hartwall Areenassa esitetyn Classical Trancelations in Concert -konsertin parissa.

Kasmir esiintyy Sellosalissa tuoreen keikkakokoonpanon kera. Konsertissa kuullaan niin uuden levyn kappaleita kuin laulajan pidetyimpiä hittejäkin.

Kasmir 1. marraskuuta Sellosalissa, liput alkaen 27,50 € ennakkoon Lippupisteestä ja tuntia ennen ovelta.
 

To 1.11. klo 19
Kasmir

Liput alkaen 27,50 € + toimitusmaksu, Lippupiste