Laulun takaa -klubi: Tommy Lindgren

2019-02-02_TommyLindgren_KaapoKamu_640x360

La 2.2. klo 18

Sellosalin lämpiössä vierailee kevään mittaan valovoimaisia esiintyjiä, jotka avaavat yleisölle uransa sekä kappaleidensa taustoja ja saloja.
Tapahtumasarjaa vetää pitkän linjan palkittu musiikkitoimittaja ja juontaja Venla Kokkonen, jolle musiikki on intohimo. Kokkonen on vuosikymmenen ajan nostanut suomalaista musiikkia esille mediassa. Haastattelun lisäksi vieraat esittävät muutamia kappaleitaan. Tommy Lindgrenia säestämään tulee Jarmo Saari.

Tommy Lindgren on helsinkiläinen räppäri ja laulaja, joka tunnetaan parhaiten Don Johnson Big Bandin solistina. Nopeasta riimittelystään ja poikkeuksellisesta live-energiastaan tunnettu Lindgren on kuulunut suomalaisen hip hopin kärkikaartiin käytännössä koko 2000-luvun ajan. Mies on myös yhteiskunnallisesti aktiivinen vaikuttaja ja toimittaja, joka työskenteli pitkään Amnesty Internationalin tiedottajana. Viime vuosina hänet on tunnettu myös työstään urheilutoimittajana.

Don Johnson Big Bandin kanssa Lindgren on julkaissut viisi albumia, myynyt kultaa ja platinaa sekä voittanut kolme Emma-palkintoa. Yhtye on kiertänyt vuodesta 2000 ympäri Suomea ja maailmaa: Helsingistä Ouluun, Berliinistä Pekingiin. Se on lämmitellyt Suomessa mm. Kanye Westiä, James Brownia, George Clintonia ja Jamiroquaita.
Vuonna 2016 Lindgren julkaisi suomenkielisen soololevynsä Sininen kaupunki, joka paljastaa vauhdikkaasta räppäristä kokonaan uuden puolen.
 

Sellosalin lämpiö
Kesto 1 h, väliaika 
 

Liput 16 € + toimitusmaksu (alk. 1 €), lippu.fi
Yhteislippu kaikkiin kolmeen klubi-iltaan 35 € + toimitusmaksu (alk. 1 €), lippu.fi 

Aihealue:
  • Musiikki, 
  • Kulttuuri
Alue:
  • Leppävaara