Liput Mutaveijareiden keikalle 19.9. tarjoushintaan!

10.9.2020 klo 9.51

Mutaveijarit_kuvaaja Antti Kokkola

Osta nyt liput lasten suosikkibändi Mutaveijareiden keikalle Lasten lauantaina 19.9. klo 15 tarjoushintaan!

Sellosali osallistuu kauppakeskus Sellon 15 v -unelmaviikonlopun juhlintaan tarjoamalla liput Mutaveijareiden keikalle la 19.9. tarjoushintaan 10 € + toimitusmaksu (alk. 1 €, lippujen normaalihinta 12 € + toim.maksu alk. 1 €). Koodilla SELLOUNELMAT saat lunastettua tarjoushintaiset liput Lippupisteen verkkokaupasta >>. Tarjous on voimassa ainoastaan 11.-13.9.2020 ja tarjouslippuja on rajoitettu määrä.

Huom! Koodi on voimassa ainoastaan verkkokaupassa, ei fyysisissä lipunmyyntipisteissä.

____________________________________________________

Muikea ja veikeä lastenmusiikkiyhtye Mutaveijarit vie kuulijansa mutaisille matkoille ja jännittäville vesireiteille! Mutaveijarit on tunnettu energisestä lavaesiintymisestään ja useita eri musiikkityylejä yhdistelevistä mukaansatempaavista lauluistaan, joita kuuntelevat mielellään niin lapset kuin aikuisetkin. Jouluna 2019 julkaistiin uusi albumi “Nyt mennään!” ja keväällä 2016 julkaistu Mutaveijareiden esikoislevy “Ympäri ämpäri!” oli vuoden 2017 Emma-ehdokas lastenmusiikkikategoriassa ja se on myös palkittu Varhaisiän Musiikinopettajien kunniamaininnalla. 

”Nyt on lastenmusiikissa kunnon meno: musikantit ovat vapautuneet irrottelemaan ja hulluttelemaan, ”kreiseille” Mutaveijareille viisi tähteä.”
 – Helsingin Sanomat 14.1.2020 –
Mutaveijarit: Aili Järvelä, Eveliina Saikkonen, Veikko Muikku, Johanna Mäkitalo, Mari Nieminen, Miia Reko, Saija Santavirta, Leena Untamala  

Suositellaan yli 3-vuotiaille
Kesto 45 min 


Aihealue:
  • Musiikki, 
  • Kulttuuri
Kohderyhmä:
  • Lapset ja perheet
Alue:
  • Leppävaara