Litku Klemetti ja Kynnet-yhtye tarjoilevat rokki-ilottelua Sellosalissa

18.2.2020 klo 13.06

2020-03-12_Litku-Klemetti_Kynnet_640x360

Vastikään viidennen pitkäsoittonsa tiimoilta Emma-ehdokkuuden saanut Litku Klemetti, sekä Kynnet keikkailevat yhdessä kevään mittaan ”Suosikkiyhtyeet baanalla 2020” kiertueella. Sellosalissa yhtyeiden rokki-ilottelua tarjoillaan maaliskuun 12. päivä.

Kuhmolaislähtöinen Litku Klemetti rymisteli valokeilaan muutamia vuosia sitten julkaistuaan omaleimaiset ”Juna Kainuuseen”- ja ”Horror ’15” -albumit. Kiusatusta musanörtistä indierockmusiikin ykkösnimeksi noussut artisti hurmaa yleisön ikään katsomatta ja on viime vuosina myynyt keikkansa ympäri Suomen lähes poikkeuksetta loppuun. Nousukiidolle ei ole näkyvissä päätöstä, sillä viime syksynä julkaistu ”Ding ding dong” -levy keräsi medialta vinon pinon viiden tähden arvosteluja ja oli ehdokkaana tämän vuoden Emma-gaalassa parhaana rock-albumina. Sellosalissa Litku esiintyy Tuntematon numero -yhtyeensä kanssa.

Illan avaa Teemu Tannerin vuonna 2015 aloittama sooloprojekti Kynnet, joka on sittemmin kasvanut suosituksi lofi-rock -yhtyeeksi. Kynnet on pitänyt yllä niin kiivasta keikka- kuin julkaisutahtia. Syyskuussa julkaistu vinyylisingle, kevyeksi hitiksi muodostunut Tavoittamattomiin on jatkoa kahdelle albumille.

Litku Klemetti ja Kynnet torstaina 12. maaliskuuta Sellosalissa, liput 20,50 € + toimitusmaksu (alk. 1 €), ennakkoon Lippupisteestä ja tuntia ennen ovelta.

To 12.3. klo 19
Litku Klemetti, Kynnet

 


Aihealue:
  • Musiikki, 
  • Kulttuuri
Alue:
  • Leppävaara