Losangelesilainen laulajatähti konsertoi ensi kertaa Suomessa

21.12.2018 klo 10.51

Judith Hill

Yhdysvaltalainen laulaja Judith Hill saapuu konsertoimaan ensi kertaa Suomeen Sellosaliin 17. tammikuuta.

Upeaääninen Judith Hill tunnetaan muun muassa Yhdysvaltojen The Voice -kilpailun yhtenä kaikkien aikojen parhaimpana koe-esiintyjänä sekä Michael Jacksonin, Stevie Wonderin ja Josh Grobanin taustalaulajana. Vuonna 2009 hän nousi kuuluisuuteen Michael Jacksonin kiertuevalmisteluista kertovan This Is It –elokuvan myötä, jossa hänet valittiin Jacksonin duettopariksi.

Hill oli myös yhtenä pääosan esittäjänä ohjaaja Morgan Nevillen palkitussa elokuvassa 20 Feet from Stardom, joka kertoi maailman tunnetuimpien artistien taustalla toimivien laulajien tarinan. Elokuva voitti Oscar-palkinnon ja Yhdysvaltojen elokuvakriitikkojen yhdistyksen palkinnon parhaasta dokumentista, sekä arvostetun Grammy-palkinnon parhaasta musiikkielokuvasta.

Judith Hillin ensimmäinen albumi sai alkunsa TV-haastattelusta, jossa hän mainitsi Princen hänen unelmiensa työskentelypariksi. Paria viikkoa myöhemmin Prince soitti Hillille nähtyään tämän haastattelun, ja niin syntyi Back in Time -debyyttialbumi Princen levymerkin NPG Recordsin kautta. Marraskuussa 2018 Hill julkaisi toisen albuminsa Golden Child ja on sen myötä parhaillaan Euroopan kiertueellaan ja konsertoiden myös ensi kertaa Suomessa.


Judith Hill 17. tammikuuta Sellosalissa, liput alkaen 38/35 €, ennakkoon Lippupisteestä ja tuntia ennen ovelta.

https://sellosali.fi/fi-FI/Judith_Hill(148946)


Aihealue:
  • Musiikki, 
  • Kulttuuri
Alue:
  • Leppävaara