Luukas Oja + Grande Mahogany (PERUTTU)

2021-01-23_Luukas-Oja_Grande-Mahogany_640x360

La 23.1.2021 klo 19 (PERUTTU)

Koronakoordinaatioryhmän 4.1.2021 antaman linjauksen myötä Sellosali pysyy yleisöltä suljettuna 31.1.2021 saakka. Tämän seurauksena tämä tapahtuma on peruttu. 

Rahanpalautusta voi hakea 28.2.2021 mennessä tästä linkistä: https://web.lippu.fi/palautus.

Liput voi myös palauttaa postitse yhteystietoineen ja tilinumeroineen osoitteeseen: 
Lippupiste Oy / "Tapahtuman nimi" palautus 
Kalevantie 2 (B-talo) 
33100 Tampere 

Ostetuista lipuista hyvitetään lipunhinta (ei palvelu- tai toimitusmaksuja). Palautusten maksamisessa voi olla suuren määrän vuoksi viiveitä. 

-

Tammikuussa Sellosalissa on tarjolla kahden uuden, tuoretta musiikkia ja energistä asennetta esittelevän, artistin ilta.

Energiaa, vimmaa ja aavistus punk-asennetta tiivistää rockyhtye Luukas Ojan. Teksteiltään itseironinen, rehellinen ja aito bändi tarttuu ihmisen inhimillisyyteen kaikkine puolineen ja muistaa sopivasti pitää pilkkeen silmäkulmassa. Ensimmäinen single Muijista julkaistiin kesällä 2018. Reggae-c-osalla varusteltu punkbiisi noteerattiin musiikkimedioissa, ja yhtye vietti muun muassa viikon YleX:n Nosteessa-artistina sekä napattiin Soundin Tarkkailuluokalle. Tuore tuplasinkku, maaliskuussa 2019 julkaistu Luukasoja, pyyhkii punkleiman bändin päältä ja vie kuulijan perinteisen rokin äärelle tarttuvine kertosäkeineen. Luukas Ojan odotettu debyyttialbumi ”Väritetty Todellisuus” julkaistiin lokakuussa 2020.

Illan avaava Grande Mahogany kanavoi 60- ja 70-luvun psykedeelisen rockin ja funkin ilosanomaa. Grande Mahogany tuntuu wahin täyteisellä maailmallaan kuin toisesta ajasta ja paikasta repäistyltä. Kaiken takaa löytyy Turussa ja Englannin Manchesterissa kasvanut, nykyään Helsingissä vaikuttava 22-vuotias Jesse Essel.

Aikataulu:
19 Grande Mahogany
20 Luukas Oja

Liput 18 € + toimitusmaksu (alk. 1 €), lippu.fi

Kesto 2 h, sis. väliajan

Luukas Oja: https://www.facebook.com/luukasoja/
Grande Mahogany: https://www.facebook.com/GrandeMahoganyOfficial/
 

 

Aihealue:
  • Musiikki, 
  • Kulttuuri
Alue:
  • Leppävaara