M, Antti Autio

M

Pe 10.5. klo 19

Sellosalin lämpiössä tarjoillaan kevään aikana intiimejä klubikeikkoja!

M-artistinimen takaa löytyy kuhmolaislähtöinen, nykyään Lahdessa asuva laulaja-lauluntekijä Minja Koski. Kosken kirjoittamat kappaleet, omintakeinen ja herkkä ääni, sekä tuottaja Miikka Ahlmanin mystiset äänimaisemat ovat vakuuttaneet niin kuulijat kuin kriitikotkin. Musiikkilehti Soundi antoi syksyllä 2017 ilmestyneelle Tehtaantyttö-debyytille täydet viisi tähteä ja MTV valitsi sen vuoden parhaaksi kotimaiseksi albumiksi. M:n musiikissa on metsän havinaa, discoa sekä kiehtovaa ja hypnoottista vaaran tuntua. Uusi laajalti kehuttu Näytän missä asun -levy näki päivänvalon alkuvuodesta 2019.

2019-05-10_AnttiAutio

Illan avaava Antti Autio on uuden polven artisti ja yhtye, joka soittaa raikkaaseen ja vahvaan laululyriikkaan sekä polveilevaan kitarointiin pohjautuvaa suomenkielistä folkrockia. Ylistetty yhtye tunnetaan omaperäisestä tyylistään sekä intensiivisistä ja tunnelmallisista keikoistaan. Kehutun debyyttialbuminsa ”Minä tuon Mukanani sateet” helmikuussa 2017 julkaissut, ja sitä myöten suomenkielisen folkin rakastetuimpiin artisteihin noussut Antti Autio esiintyi viime vuoden aikana kymmenillä keikoilla ympäri Suomea ja valittiin Soundi-lehden lukijaäänestyksessä yhdeksi vuoden 2017 lupaavimmaksi tulokkaaksi. Ensimmäinen uusi single "Tehty sinulle", myöhemmin tänä vuonna julkaistavalta albumilta kuultiin syksyllä 2018. Toinen sinkkulohkaisu "Mustaa" julkaistiin maaliskuussa. Uusi tuleva pitkäsoitto on Pimeys-yhtyeestä tutun Pekka Nisun tuottama.

Vuodesta 2013 toimineeseen yhtyeen nykyiseen kokoonpanoon kuuluvat Aution (laulu, akustinen kitara) lisäksi Ella Rosenlund (viulu, laulu), Erik Michelsen (basso ja kontrabasso), Joel Parvamo (sähkökitara) ja Joska Saarinen (rummut).

Kesto 2h 20min, sis. väliajan
Liput 16 € + toimitusmaksu (alk. 1 €), lippu.fi

M
http://m-official.fi
https://www.facebook.com/Mtehtaantytto

Antti Autio
https://www.facebook.com/anttiautiovirallinen
 

 

Aihealue:
  • Musiikki, 
  • Kulttuuri
Alue:
  • Leppävaara