Maarit Hurmerinta esittää klassikkokappaleitaan ja tuoretta materiaalia Sellosalissa

13.9.2019 klo 13.21

2019-09-25_Maarit_640x360

Maarit Hurmerinta esittää klassikkokappaleitaan ja tuoretta materiaalia Sellosalissa

Sellosalissa keskiviikkona 25. syyskuuta yhtyeensä kanssa konsertoivan Maarit Hurmerinnan ura esiintyvänä artistina käynnistyi jo 1972 – ja se on kantanut vahvana peräänantamattomuuden, hienojen kappaleiden ja upean äänen ansiosta.

Maarit ja Sami Hurmerinta ovat pariskunta, jonka tekemisessä ja elämässä näkyy voimakas rakkaus musiikkiin ja tekemisen into. Hurmerintojen uralle mahtuu käsittämätön määrä loistavia kappaleita ja lukuisia hittejä Jäätelökesästä Toiset tytöt, toiset pojat -kappaleeseen. Klassikkokappaleet saivat jatkumoa tammikuussa ilmestyneellä uudella levyllä. Sumuinen puutarha -nimeä kantava albumi on Maaritin yhdeksästoista studioalbumi.

Sumuinen puutarha -levyllä kuullaan Maaritin ja Sami Hurmerinnan omia sävellyksiä ja kappaleiden teksteistä vastaavat Maaritin lisäksi mm. Heikki Salo, Timo Kiiskinen ja Kauko Röyhkä. Muusikot uudella levyllä on parasta A-ryhmää – bassossa Heikki Laine, koskettimissa Antti Ikola, rummuissa Mikko Kaakkuriniemi, lyömäsoittimissa Abdissa Assefa sekä kitarassa itseoikeutetusti Sami Hurmerinta. Trumpettia soittaa Timo Paasonen ja saksofonia sekä huilua Pentti Lahti.

Maarit Hurmerinta yhtye keskiviikkona 25. syyskuuta Sellosalissa. Liput 32 € (+ toimitusmaksu alk. 1 €), lippu.fi.

Sumuinen puutarha (audio): https://youtu.be/IuaZqm7XDkc

http://www.maarithurmerinta.fi/
https://www.facebook.com/maarithurmerintavirallinen

_____________________________________________________________

Ke 25.9. klo 19
Maarit Hurmerinta yhtye