Maksuttomia konserttitallenteita on tarjolla verkossa

1.3.2021 klo 11.00

Maksuttomat konserttitallenteet ovat katsottavissa digitaalisessa kulttuurikaupungissa Urban Espoossa, osoitteessa urbanespoo.fi/lava sekä Tapiola Sinfoniettan YouTube-kanavalla. Katso tallenteet itsellesi parhaiten sopivana ajankohtana ja nauti musiikista vaikka omalta kotisohvaltasi käsin.  


Younghearted
Katsottavissa
 15.4.2021 - 29.4.2021 osoitteessa urbanespoo.fi/lava

Youngheartedin muodostavat laulaja Reeta Huotarinen sekä kitaristit Atte Ranta ja Emil Korkiakoski. Yhtyeen platinarajan ylittänyt debyyttialbumi Nuorisydän ilmestyi vuonna 2016. Levyltä muistetaan muun muassa hitti Hetkeksi, jota on striimattu yli 10 miljoonaa kertaa. Bändi julkaisi kesäkuussa 2019 odotetun toisen albuminsa Vapaa, jota seurasi myös ehdokkuus Vuoden yhtye -kategoriassa vuoden 2020 Emma Gaalassa. Albumilta löytyvät muun muassa kultaa striimannut Vaikeeta, vuonna 2018 ilmestyneet Beijos ja Hullaannun sekä yhtyeen tuoreimmat singlet Sun syliin ja Enkeli.

Sellosalissa kuvattu konserttitaltiointi on katsottavissa 15.4. klo 16 - 29.4. klo 16 välisen ajan.

Tuotanto: Espoon tapahtuma- ja kulttuuripalvelut

Mirkka & Luis
Katsottavissa 12.4.-21.4.2021 osoitteessa urbanespoo.fi/lava/mirkka-luis

Tule mukaan viettämään pikkukoiran synttäreitä ja leikkimään kuraleikkejä Mirkan ja Luisin kanssa! Mirkka & Luis on lastenmusiikkiyhtye, joka laulattaa ja naurattaa lapsia sekä liikuttaa niin mieltä kuin kehoakin. Yhtye vie kuulijansa matkalle maailman ympäri käsitellen ajankohtaisia ja lapsia mietityttäviä asioita pedagogisella ja humaanilla tavalla. Sellosalissa taltioidulla vauhdikkaalla keikalla yhtye esittää Koiruuksia-debyyttilevynsä kappaleita.

Esiintyjät:

Mirkka Paajanen, laulu, sävellykset ja sanoitukset
Luis Herrero, laulu, basso
Peter Engberg, kielisoittimet
Aarne Riikonen, lyömäsoittimet
Jussi Liimatainen, koskettimet

Tuotanto: Espoon tapahtuma- ja kulttuuripalvelut


Tapiola Sinfonietta: Hetkiä V – Ystävyyden säveliä
Verkkokonsertti  
YouTube/TapiolaSinfonietta 

Hetkiä-konsertit ovat Tapiola Sinfoniettan muusikoiden ja muusikkovieraiden luovuuden laidun, jossa he saavat toteuttaa kamarimusiikillisia haaveitaan. Hetkiä V -konserttitallenne julkaistiin sunnuntaina 7.3. klo 15 Tapiola Sinfoniettan YouTube-kanavalla, jossa se on yhä katsottavissa kuten orkesterin muutkin konserttitaltioinnit.

Ystävyyden säveliä -konsertissa kuullaan teoksia viululle ja pianolle. 

Kati Rantamäki, viulu
Satu Elijärvi, piano 

Carl Wilhelm Stenhammar: Kaksi tunteellista romanssia op. 28
Jean Sibelius: Viulusonaatti F-duuri                   
Carl Nielsen: Kaksi fantasiakappaletta op. 2
Carl Wilhelm Stenhammar: Viulusonaatti op.19 

Stenhammar oli aikansa huippupianisti ja yksi Ruotsin merkittävimmistä säveltäjistä. Hänen läheinen ystävyytensä ja kollegiaalinen kanssakäymisensä Sibeliuksen ja Nielsenin kanssa ei voinut olla vaikuttamatta hänen sävelkieleensä. Eräässä kirjeessä Sibelius kirjoittaa: ”En ole pitkän elämäni aikana tavannut ketään niin jalon idealistista henkilöä kuin Wilhelm Stenhammar. Olen onnellinen siitä, että sain olla hänen ystävänsä. Mitä hän merkitsikään taiteelleni!”

Tallenteen tuotanto: Tapiola Sinfonietta/Espoon tapahtuma- ja kulttuuripalvelut


Aihealue:
  • Musiikki, 
  • Kulttuuri
Alue:
  • Leppävaara