Mariska julkaisi uuden albumin ja tuo syyskiertueensa Sellosaliin marraskuussa

18.10.2019 klo 14.52

2019-11-13_Mariska_k_Aki_Roukala_640x360

Mariska julkaisi uuden albuminsa lokakuun 18. päivä ja lähtee tämän tiimoilta loppuvuoden kiertueelle. Sellosalissa artisti esiintyy 13. marraskuuta.

Mariskan omien sanojen mukaan tuleva albumi on hänen tähänastisen uransa tärkein. Kokonaisuudesta ovat vastanneet hänen lisäksi Riku Mattila ja Väinö Wallenius.

”Isoa ja ajatonta. Siinä oli ydinajatus, jota kohti lähdimme kulkemaan. Minun piti matkan aikana päästä yli monesta pelosta ja parannella syvään juurtuneita, tekemisiäni rajoittavia tarinoita. Halusin kirjoittaa sanoituksia, jotka vahvistaisivat minua tiellä kohti valoa ja joihin mahdollisesti toinenkin kanssakulkija voisi samaistua”, Mariska avaa.

Albumia on työstetty pitkään. Oman suunnan hakemisen lisäksi aikansa otti myös sopivien yhteistyökumppaneiden löytäminen. Kärsivällisyys kuitenkin kannatti, sillä sen seurauksena sekä kokonainen albumi, että Mariskan ydin lauluntekijänä selkiytyi. Vahvojen tekstien lisäksi Mariska on vastannut ensimmäistä kertaa myös albumin sävellyksestä pääosin itse.

Mariska keskiviikkona 13. marraskuuta Sellosalissa. Liput 17,50 € (+ toimitusmaksu alk. 1 €) ennakkoon Lippupisteestä.

https://mariska.fi/
https://www.facebook.com/mariskaofficial/

Minä liityin sinuun: https://youtu.be/b4TkT_aO5ww
_____________________________________________________________

Ke 13.11. klo 19
Mariska


Aihealue:
  • Musiikki
Alue:
  • Leppävaara