Maustetytöt

2020-10-08_Maustetytot_k_Aki-Roukala_640x360
 
​To 8.10. klo 19
 

Huomioittehan että Sellosalin katsomokapasiteettia on rajattu. Tapahtuma järjestetään normaalia pienemmällä asiakasmäärällä turvavälein. Salihenkilökunta opastaa yleisöä paikan päällä.

*

Maustetytöt on suomenkielinen kahden siskoksen popyhtye. Yhtyeen soundin perustana ovat melodiset, kekseliäät popkappaleet, jotka jäävät soimaan päässä. Niiden tarinat kertovat työnteosta ja työttömyydestä, samanaikaisesta puutteesta ja liiallisuudesta, kasvattamisesta ja kasvamisesta, ja vaikkapa marjanpoiminnasta. Ne ovat yö- ja kaiken muunkin unen puutteessa yskänlääkepullon ääressä KELA:n lappujen kääntöpuolille hetken viipyvässä mielentilassa sotattuja ajatuksia.
Maustetyttöjen soundi asuu jossakin Noitalinna Huraan!, Leevi & The Leavingsin, ja ehkä PMMP:nkin naapurustossa. Maustetytöt on maalaissiskosten tinkimättömällä punk asenteella varustettu koko kansan popbändi.
Maustetyttöjen viime syksynä julkaisema debyyttialbumi Kaikki tiet vievät Peltolaan raivasi tiensä Suomen virallisen albumilistan kärkeen.
Kesto 1 h
 
Liput 22,50 € + toimitusmaksu (alk. 1 €), lippu.fi
Ovelta 25 €
  

 

Aihealue:
  • Musiikki, 
  • Kulttuuri
Alue:
  • Leppävaara