Miljoonasade aloittaa Karkumorsian-albumin konserttisalikiertueen Sellosalista lauantaina 9.3.

20.2.2019 klo 14.39

2019-03-09_Miljoonasade_640x360

Vuonna 1985 perustettu Miljoonasade lähtee keväiselle konserttisalikiertueelle. Helmikuun alussa ilmestyneen Karkumorsian-albumin mukaan nimetty kiertue alkaa maaliskuussa Sellosalista.

Vuoden 2016 Sähköinen Rouva Maa -levyn jälkeen ahkerasti keikkaillut Miljoonasade elää hyvin aktiivista kautta urallaan. Jo ennen Karkumorsian-pitkäsoittoa Like-kustannus julkaisi tammikuussa 2019 historian ensimmäisen Miljoonasade-historiikin, jonka on koostanut toimittaja Mikko Lundell.

– Meillä on ilo ja kunnia esitellä teille toisenlainen Miljoonasade. Uusi ja yllättävä, herkkä ja voimakas yhtye, jonka soitinrepertuaari ulottuu lusikoista irkkupilleihin. Uusien biisien lisäksi ohjelmistoon on otettu ne vanhemmat laulut, joihin löysimme täysin uudet sovitukset, Miljoonasateen laulaja ja sanoittaja Heikki Salo kertoo.

Uusi albumi on noussut Suomen virallisen listan levymyynti-sijalle numero neljä ja albumi on saanut laajalti hyviä arvosteluja. Vierailevana soittajana levyllä kuullaan Matti Kalliota, joka maalailee kappaleisiin sävyjä muun muassa haitarilla.

Miljoonasateen esivaiheet alkoivat vuonna 1983 kun Heikki Salo ja Matti Nurro perustivat yhteisen bändin. Nykyinen kokoonpano muotoutui vuonna 1985 ja ensimmäinen single Lapsuuden sankarille julkaistiin 1986.

Liput 27,50 € + toimitusmaksu (alk. 1 €), Lippupisteestä ja tuntia ennen ovelta.

https://www.facebook.com/Miljoonasadeofficial/

*

La 9.3. klo 19
Miljoonasade Unplugged