Minttu sekä Ville improduetto (SIIRTYY 18.2.2021)

2020-09-26_Minttu-sekä-Ville_640x360
SIIRTYY to 18.2.2021 klo 19!
La 26.9. klo 14


Ennakkoon tapahtumaan ostetut liput käyvät uuteen ajankohtaan 18.2.2021 sellaisenaan. Liput on myös mahdollista palauttaa Lippupisteen ohjeistuksen mukaisesti. Rahanpalautusta voi hakea 5.10.2020 mennessä tästä linkistä https://web.lippu.fi/palautus

*

Kahden taitavan, palkitun, kansan tunteman ja rakastaman näyttelijän improvisaatioduetto, muusikko Samuli Laihon säestyksellä.

Suomalaisesta ja kansainvälisestä tv:stä, teatterista, elokuvista, "Klikkaa mua" ja "Sorjonen", ja "Vino Show"- tv-sarjoista tutut Minttu Mustakallio sekä Ville Virtanen synnyttävät yleisön antamista aiheista sketsejä, tansseja, tarinoita, puheita - ja muusikko Samuli Laihon säestyksellä myös lauluja ja sydämellistä tunnelmointia.

Minttu sekä Ville naurattavat vaikkapa kertomuksella reikäisestä verhosta, poliittisesta elefantista tai koskettavat improvisoiduilla lauluillaan esimerkiksi salaperäisestä viemäristä tai juurikeksitystä ruokalajista.

He käsittelevät sisällössä kuhunkin aikaan ja iltaan sopivia aiheita, tätä päivää tai historiaa, aiheet lauluihin ja eri improtekniikkoja käyttäen hetkessä tuotettuihin sketseihin pyydetään yleisöltä, joten esitys synnyttää vuorovaikutusta. Lämminhenkinen ja naurattava esitys korostaa ja arvostaa läsnäoloa, toisen kuuntelemista ja muidenkin kuin omien ideoiden hyväksymistä. Kaikki tapahtuu lavalla livena ja vain kerran, joten jokainen esitys on erilainen. Yleisö saa halutessaan olla täysillä mukana, mutta kenenkään ei ole pakko osallistua.

Kesto 1 h 15 min, ei väliaikaa

Liput 26 € + toimitusmaksu (alk. 1 €), lippu.fi
 

Aihealue:
  • Kulttuuri
Alue:
  • Leppävaara