Mutaveijarit (PERUTTU)

Mutaveijarit hymyssä suin laivan kokassa.

Pe 18.9. klo 10.15

Tapahtuma on valitettavasti jouduttu peruuttamaan. Perjantain 18.9. konserttiin ostetut liput käyvät sellaisenaan la 19.9. konserttiin.

*

Muikea ja veikeä lastenmusiikkiyhtye Mutaveijarit vie kuulijansa mutaisille matkoille ja jännittäville vesireiteille! Mutaveijarit on tunnettu energisestä lavaesiintymisestään ja useita eri musiikkityylejä yhdistelevistä mukaansatempaavista lauluistaan, joita kuuntelevat mielellään niin lapset kuin aikuisetkin. Jouluna 2019 julkaistiin uusi albumi “Nyt mennään!” ja keväällä 2016 julkaistu Mutaveijareiden esikoislevy “Ympäri ämpäri!” oli vuoden 2017 Emma-ehdokas lastenmusiikkikategoriassa ja se on myös palkittu Varhaisiän Musiikinopettajien kunniamaininnalla. Mutaveijareita on kahdeksan, mutta toisinaan esiintymässä on myös pienempiä kokoonpanoja.  

”Nyt on lastenmusiikissa kunnon meno: musikantit ovat vapautuneet irrottelemaan ja hulluttelemaan, ”kreiseille” Mutaveijareille viisi tähteä.”
 – Helsingin Sanomat 14.1.2020 –
Mutaveijarit: Aili Järvelä, Eveliina Saikkonen, Veikko Muikku, Johanna Mäkitalo, Mari Nieminen, Miia Reko, Saija Santavirta, Leena Untamala 

Suositellaan yli 3-vuotiaille
Kesto 45 min 

Liput 6 € + toimitusmaksu (alk. 1 €), lippu.fi 
Ryhmäliput (yli 10 hnk) à 6 €, sellosali@espoo.fi tai puh. 050 494 6833 arkisin klo 15–17
 

 

Aihealue:
  • Musiikki, 
  • Kulttuuri
Kohderyhmä:
  • Lapset ja perheet
Alue:
  • Leppävaara