PK Keränen (LOPPUUNVARATTU)

2020-04-18_PK-Keranen

Pe 9.10. klo 19 

Ennakkoon 18.4.2020 tapahtumaan ostetut liput käyvät tähän ajankohtaan 9.10.2020 sellaisenaan. Liput on myös mahdollista palauttaa Lippupisteen ohjeistuksen mukaisesti. Rahanpalautusta voi hakea 30.6.2020 mennessä tästä linkistä https://web.lippu.fi/palautus

*
Huomioittehan että Sellosalin katsomokapasiteettia on rajattu. Tapahtuma järjestetään normaalia pienemmällä asiakasmäärällä turvavälein. Salihenkilökunta opastaa yleisöä paikan päällä.

*

Menestysyhtye 22-Pistepirkkojen laulaja-kitaristina tunnetulta PK Keräseltä julkaistiin alkuvuodesta sooloalbumi. Ensimmäisellä soololevyllään Keränen operoi oivaltavana duona omaleimaisen jazzmuusikko Valtteri Pöyhösen kanssa. Dalindéo ja Ricky-Tick Big Band –yhtyeiden nokkamiehenä tunnettu Pöyhönen täydentää nerokkaasti Keräsen rämisevää kitarointia sekä vangitsevista melodioista pauhaaviin riffeihin räjähtäviä kappaleita.

Ajatus soololevystä syttyi seuraavana aamuna 22-Pistepirkkojen jäätyä vuonna 2015 tauolle, mutta albumin valmistumisprosessi otti hartaat neljä vuotta kiteytyäkseen timanttiseksi kokonaisuudeksi. Neljän vuoden kypsyttelyyn on mahtunut monia vaiheita ja levyä on tehty sekä Ruotsissa tunnetun tuottaja-äänittäjä Tobias Förbergin johdolla, että myös Suomessa tuottaja Johnny Lee Michaelsin toimesta.

– Halusin selvittää, osaanko oikeasti säveltää kokonaisia kappaleita ilman orkesteria ympärilläni. Tai osaanko oikeastaan laulaa ollenkaan! Samaan aikaan tuumailin edelleen pitäväni musiikista ja soittamisen olevan aivan mahtavaa hommaa, kertoo PK Keränen prosessistaan.

Jo ennen julkaisua albumin kappaleet valittiin musiikiksi Mellom Oss (Between Us) tv-sarjaan. Tanskalais-norjalaisesta suurtuotannosta povataan kansainvälistä menestysdraamaa ja Norjan ja Tanskan television lisäksi sarja nähdään todennäköisesti pian myös Suomessa ja Ruotsissa sekä muualla Euroopassa.

PK Keräsen musiikki polveilee karkeasta stomp-bluesista pianoballadien kautta tummasävyiseen poppiin.

Kesto 1 h

Liput 22,50 € + toimitusmaksu (alk. 1 €), lippu.fi
Ovelta 25 €

www.facebook.com/pkkeranen
 

 

Aihealue:
  • Musiikki, 
  • Kulttuuri
Alue:
  • Leppävaara