Paperi T esittää Emma-ehdokkaana olevan toisen albuminsa kappaleita Sellosalissa 22. helmikuuta

31.1.2019 klo 12.54

2019-02-22_Paperi_T_Kuva_Osma_Harvilahti

Helsinkiläisen rap-artistin ja runoilijan Paperi T:n eli Henri Pulkkisen odotettu toinen albumi "Kaikki on hyvin" julkaistiin kesäkuussa. Levy on ylittänyt kultarajan ja on Emma Gaala -ehdokkaana vuoden hip hop / r&b -kategoriassa. Emma-palkinnot jaetaan lauantaina 2. helmikuuta.

Kaikki on hyvin on albumi hyväksymisestä, irti päästämisestä, uskalluksesta ja muista elämäntaitokirjallisuuden suosikkiaiheista. Self-helppiä ihmisille, jotka vihaavat self-helppiä. Onnellinen loppu on vasta alku”, artisti avaa ja jatkaa: ”Siinä missä Malarian pelko oli kiinni ahdistuksessa, Kaikki on hyvin pohjaa muutokseen.”

Platinaa myynyt, huhtikuussa 2015 julkaistu Malarian pelko on Paperi T:n ensimmäinen sooloalbumi. Albumi nousi Suomen virallisen albumilistan kärkeen heti julkaisusta. Paperi T palkittiin vuonna 2016 Emma-gaalassa Vuoden tulokas ja Vuoden hiphop -kategorioissa. Myöhemmin hänelle myönnettiin albumista myös arvostettu Teosto-palkinto.

Syyskuussa 2016 Henri Pulkkinen julkaisi myös Post Alfa -nimisen runoteoksen, jota on myyty ennätykselliset 12 000 kappaletta. Post Alfa oli ehdolla myös Helsingin Sanomien kirjallisuuspalkinnon saajaksi.

Paperi T:n tunnistettavaa tyyliä on kuultu ennen soolomateriaalin tekoa mm. Ruger Hauerissa, jossa hän teki musiikkia yhdessä Tommishockin ja Pyhimyksen kanssa.

Paperi T perjantaina 22. helmikuuta Sellosalissa. Liput 24,50 € + toimitusmaksu (alkaen 1 €), Lippupisteestä ja tuntia ennen ovelta.

Paperi T - Paniikki ft. Chisu: https://www.youtube.com/watch?v=6fo9Arcc6Y0

https://www.facebook.com/pg/PaperiTee

__________________________________________________________________________________

Pe 22.2. klo 19
Paperi T

Kesto 1 h, ei väliaikaa
Liput 24,50 € + toimitusmaksu (alk. 1 €) , lippu.fi


Aihealue:
  • Musiikki
Alue:
  • Leppävaara