Pikku Papun Musiikkisirkus (LOPPUUNMYYTY)

2019-03-15_Pikku_Papun_Musiikkisirkus2_640x360

Pe 15.3. klo 10.15 (LOPPUUNMYYTY)

Jos lähdet seuraamaan hahtuvaa, jonka kesätuuli nappaa takapihan voikukasta, voit päätyä melkoiselle seikkailulle. Ruohikon kätköistä löytyy salainen maailma täynnä elämää: laulavia kirvoja, aamu-unisia leppäkerttuja, nälkäisiä muurahaisia ja ihastuneita sammakoita. Kun katsot oikein tarkkaan, huomaat kantarellin kiertyvän karuselliksi ja oksan pätkän kohoavan veneen mastoksi.

Esityksessä kuullaan kymmenen Pikku Papun Orkesterin tuttua kappaletta, jotka saavat uuden muodon sirkusesiintyjien tulkitsemina. Muusikoita ja sirkusartisteja on teoksessa yhteensä yhdeksän ja lavalla nähdään musisointia, ilma-akrobatiaa, nuorallatanssia ja jongleerausta. Ja tietysti, yleisö pääsee mukaan laulamaan ja leikkimään!

Pikku Papun Musiikkisirkus on sirkusryhmä Blind Gut Companyn ja lastenmusiikkia soittavan Pikku Papun Orkesterin esitys, jossa yhdistyvät ihastuttava lastenmusiikki ja leikkisä nykysirkus. Pikku Papun on luonut kirjailija-kuvittaja Liisa Kallio.

Blind Gut Company: Inga Björn – ilma-akrobatia, Saana Peura – nuorallatanssi sekä Tuomas Vuorinen – jongleeraus ja esinemanipulaatio.

Pikku Papun Orkesteri: Heli Kajo – laulu, nokkahuilu ja kellopeli, Antti Kokkola – laulu, mandoliini ja xylofoni, Maiju Kopra – laulu, trumpetti ja xylofoni, Reetta Kuisma – laulu, kontrabasso, Sannis Sundström – laulu, viulu ja kellopeli sekä Sampo Sundström – laulu ja kitara.

Tuotanto: Salla Kurronen / Blind Gut Company, Pikku Papun Orkesteri, Cirko - Uuden Sirkuksen keskus

Suositellaan yli 3-vuotiaille
Kesto 45 min

Perjantain konsertin liput alkaen 6 € + toimitusmaksu (alk. 1 €) lippu.fi. Ryhmävaraukset (yli 10 hnk) sellosali@espoo.fi tai puh. 050 494 6833 arkisin klo 15–17
 

Aihealue:
  • Kulttuuri
Kohderyhmä:
  • Lapset ja perheet
Alue:
  • Leppävaara