Pikku Papun Orkesterin konsertit 4.-5.12.2020 jaetaan useammaksi pienemmäksi tapahtumaksi

3.11.2020 klo 9.00

Pikku Papun orkesterin jäsenet.

Loppuunmyydyt Pikku Papun Orkesterin konsertit perjantaina 4.12. ja lauantaina 5.12. Sellosalissa jaetaan COVID19-pandemiaa koskevien turvallisuusjärjestelyjen vuoksi useammaksi tapahtumaksi, joissa yleisökapasiteetti on puolet normaalia pienempi. Näin voimme tarjota asiakkaillemme turvallisen konserttielämyksen.

Muutos vaatii kaikilta konsertteihin lipun ostaneilta lippujen päivittämisen valitsemaansa uuteen konserttiajankohtaan. Jo ostetut liput eivät siis käy tapahtumiin sellaisenaan, vaan ne tulee päivittää korvaavaan konserttiin ke 18. marraskuuta 2020 klo 20.00 mennessä.

Kaikille lipun ostaneille on lähetetty 3.11.2020 viesti, jossa on ohjeet lipun päivittämiseen. Jos olet ostanut lipun kyseisiin esityksiin, mutta et ole saanut tekstiviestiä / sähköpostia, tarkistathan myös sähköpostin roskapostilaatikkosi.

Päivitä pe 4.12. konserttiliput
Päivitä la 5.12. konserttiliput

Sellosalin katsomo on muutettu numeroimattomaksi ja henkilökunta opastaa kaikki konserttiin saapuvat istumaan saliin turvavälejä noudattaen. Tule konserttiin vain terveenä ja tutustu Sellosalin turvallisuusohjeisiin jo etukäteen.

Pahoittelemme tästä aiheutuvaa ylimääräistä vaivaa. Yleisömme, artistien ja henkilökunnan turvallisuus on meille ensiarvoisen tärkeää.

Iloista konserttielämystä!


Kohderyhmä:
  • Lapset ja perheet