QueQueQue: Lumo Company: WireDo (PERUTTU)

Lumo Company

 

Huom! Tapahtuma on peruttu koronavirustilanteen vuoksi.

Rahanpalautusta tapahtumaan ostetuista lipuista voi hakea 31.5. mennessä tästä linkistä: https://web.lippu.fi/palautus.
Liput voi myös palauttaa postitse yhteystietoineen ja tilinumeroineen osoitteeseen: 
Lippupiste Oy / "Tapahtuman nimi" palautus 
Kalevantie 2 (B-talo) 
33100 Tampere 
Ostetuista lipuista hyvitetään lipunhinta (ei palvelu- tai toimitusmaksuja). Palautusten maksamisessa voi olla suuren määrän vuoksi viiveitä. 
***

To 27.5. klo 19

WireDo on sirkustaiteilija Hanna Moisalan sooloteos, joka yhdistää ennennäkemättömällä tavalla japanilaisen sidontataiteen Shibarin sekä sirkuksesta tutun nuorallatanssin. Kolmiulotteinen WireDo on vahvasti visuaalinen teos, joka pohtii sitä, miten ihminen muuttuu silloin kun hän antautuu sidottavaksi. Kahden erilaisen taiteenlajin yhdistäminen tarjoaa uusia mahdollisuuksia tasapainon etsimiseen ja ihmisvartalon manipuloimiseen.

Hanna Moisala on sirkustaiteilija ja nuorallatanssija, joka valmistuttuaan Turun Ammattikorkeakoulun sirkuslinjalta ja Lontoon National Centre for Circus Arts -koulusta on työskennellyt esiintyjänä useiden ryhmien teoksissa. Hän on ohjannut ja tuottanut toistakymmentä sirkusteosta erilaisille näyttämöille perustamassaan Lumo Companyssa ja esiintynyt teoksillaan ja numeroillaan niin festivaaleilla, varieteessa kuin teoskiertueillakin Suomessa, Englannissa ja lukuisissa muissa maissa.

Kesto 45 min
Suositellaan yli 14-vuotiaille

Esiintyjä: Hanna Moisala
Teknikko: Ville Finnilä
Ohjaaja: Taina Kopra
Valosuunnittelu: Ville Finnilä
Säveltäjä: Terhi Pippuri
Puvustus: Kitte Klemettilä
Shibari mestari: Bruce Esinem

Tukijat: Arts Council England, Alfred Kordellin säätiö, Taiteen edistämiskeskus, Jacksons Lane, Finnish Institute in London

Liput 18,5€ + toimitusmaksu (alk. 1 €), lippu.fi
 

 

Aihealue:
  • Teatteri, 
  • Kulttuuri
Alue:
  • Leppävaara