SIIRTYY: Tuure Kilpeläinen & Kaihon Karavaani: Paluu paratiisiin 2021

Tuure Kilpeläinen

La 13.3.2021 klo 19 (SIIRTYY)

Jatkuvan koronatilanteen myötä Tuure Kilpeläisen ja Kaihon karavaanin Paluu Paratiisi -kiertue siirtyy ensi vuoteen.
Sellosalin konsertit siirtyvät seuraavasti:
10.3.2022 klo 19 (korvaa 12.3.2021)
11.3.2022 klo 19 (korvaa 13.3.2021)
Jo ostetut liput käyvät sellaisenaan uuteen päivään. Liput voi kuitenkin halutessaan palauttaa, lippujen palautusmahdollisuus sunnuntaihin 28.2.2021 saakka. Liput voi palauttaa ostopisteeseen, linkki alla. Lippujen osto uusiin konsertteihin avataan ma 15.3.2021, seuraa lipunvälittäjien ohjeistusta.
 
Liput voi myös palauttaa postitse yhteystietoineen ja tilinumeroineen osoitteeseen:
Lippupiste Oy / "Tapahtuman nimi" palautus
Kalevantie 2 (B-talo)
33100 Tampere
 
Ostetuista lipuista hyvitetään lipunhinta (ei palvelu- tai toimitusmaksuja). Palautusten maksamisessa voi olla suuren määrän vuoksi viiveitä.
 
Pahoittelemme tilannetta.

-

Uuden albumin julkaisua juhlistava lähes loppuunmyyty konserttisalikiertue jouduttiin perumaan koronaviruksen vuoksi aivan alkutaipaleella. Juuri uudella keikkasetillään vauhtiin päässyt yhtye harmittelee kiertueen peruuntumista ja odottaa malttamattomana korvaavia konsertteja. Tuure Kilpeläinen kommentoi kiertuetilannetta näin:

”Erikoinen tilanne. Tämäkin historiallinen hetki saatiin elää ja nähdä. Mä luulen, että tämän jälkeen musa ja yhdessä soittaminen on entistä tärkeämpi asia meille. Kun sen mahdollisuus viedään hetkeksi pois, tajuaa miten tärkeä juttu se on! Onneksi ei puhuta kiertueen perumisesta, vaan se siirtyy. Merkittävää on se, että kiertue jatkuu samana päivämääränä mihin se nyt tyssäsi. Toivottavasti pääsette mukaan vuodenkin päästä. Kerätään nyt voimia ja kohta taas soi. Paluu paratiisiin koittaa!”

Kesto 2 h, sis. väliajan

Liput 39 € + toimitusmaksu (alk. 1 €), lippu.fi


 
 

Aihealue:
  • Musiikki, 
  • Kulttuuri
Alue:
  • Leppävaara