Sellosalin Kibecon Show!

2019-01-05_Kibecon_IMG_1955_640x360

La 5.1. klo 18
Sellosalin Kibecon Show!


Sellon kirjaston järjestämä itäaasialaiseen popkulttuuriin ja peleihin keskittyvä Kibecon-tapahtuma laajenee tammikuussa Sellosalin puolelle. Tänä talvena kaukaa idästä kiemurtelee lyhtyjen valaisema leveä polku. Sitä pitkin japanilaisten animaatioiden värikäs kulkue on jo matkalla Pohjolaan! Pimeimmän vuodenajan häikäisevin konsertti on tulossa!

Unreality-kuoron show

Unreality on tammikuussa 2014 perustettu sekakuoro, joka on Suomen ensimmäisenä kuorona omistautunut laulamaan vain elokuva-, tv-sarja-, peli- ja animaatiomusiikkia.

Uniikit, itse sovitetut kappaleet ja oranssinhehkuinen lohikäärme ovat tämän 40-henkisen laulajaporukan tunnusmerkkejä – kerta toisensa jälkeen ne vievät kuulijan rakastettuihin maisemiin todellisuuden tuolle puolen ja takaisin. Unreality esiintyy vuosittain tuhansia kävijöitä vetävissä coneissa, ja heidät on nähty muun muassa Traconissa, Desucon Frostbitessa, Yukiconissa, Ropeconissa sekä Popcultissa. Kansainväliset tapahtumat Helsinki Game Music Festival sekä Worldcon 75 loistavat heidän suurimpina valloituksinaan. Lisäksi kuoro järjestää omia konsertteja pari kertaa vuodessa ja keikkailee pienryhmä Nanorealityn voimin kaikenkokoisissa tapahtumissa. Kuoron taiteellisena johtajana toimii Jari Koivistoinen.

Rintamasuunta-talkshow

Suomen conikävijöille tutuksi tullut cosplayryhmä Rintamasuunta näyttäytyy Kibeconissa aivan uudessa valossa, kun hyppäämme ryhmän monien tuotosten kulissien taakse. Montako mustelmaa treeneissä ja kuvauksissa on mahdollista saada? Mitä kaikkea taiteen nimissä täytyy tehdä? Milloin tilanne on ehdottomasti S.O.S? Talk shown aikana tarkastelemme Rintamasuunnan tuotoksia ryhmän jäsenien kanssa ja palaamme hetkiin, jotka ryhmä luuli jo unohtaneensa. Tätä et halua jättää kokematta!

Kesto 2 h. sis. väliajan

Liput alk. 9,5 € + toimitusmaksu  Lippupiste
 

Aihealue:
  • Musiikki, 
  • Kulttuuri
Kohderyhmä:
  • Nuoret
Alue:
  • Leppävaara