Sellosalin syksyn perhe-esitykset tulevat taas!

11.9.2018 klo 15.08

2018-09-15_Satu_Sopanen_Tuttiorkesteri_640x360, 2018-09-15_Satu_Sopanen_Tuttiorkesteri_640x360


Syyskauden ensimmäinen Lasten lauantai 15.9. alkaa juhlavissa merkeissä, kun Satu Sopanen & Tuttiorkesteri astuu lavalle 30-vuotisjuhlakonsertin tunnelmissa. Emma-palkitun yhtyeen ohjelmistossa kuullaan suurimmat hitit ja yleisön ikisuosikit - perinteisiä lastenlauluja unohtamatta. Aina iloisen Satu Sopasen tavaramerkkinä ovat lumoavat musiikilliset tarinat sekä yhdessä laulamisen ja leikkimisen riemu.

22.9. Sellosalissa saa Suomen ensiesityksen koko perheen musiikkinäytelmä Pate ja ihmeellinen eno. Tarina perustuu suositun lastenkirjailijan Timo Parvelan luomaan Pate-hahmoon ja rooleissa nähdään tv:n lastenohjelmista tutut Veera Degerholm, Jaakko Loukkola ja Tuomo Rannankari. Esityksen tuottaa Suomen Kiertueteatteri.

Lokakuun 21. päivä vietetään Sellosalissa Skidien sunnuntaita ja silloinkin ollaan juhlatunnelmissa: taikuri Simo Aallon ja hänen Kirsi-vaimonsa Jokeri Pokeri Box -taikashow viettää tänä vuonna 40-vuotisjuhlaansa ja kurvaa laajalla kiertueellaan myös Espooseen. Show’ssa nähdään taikuruuden koko kirjo vaativista sorminäppäryystempuista aina hämmästyttäviin illuusioihin saakka!

Pyhäinpäivänä 3. marraskuuta Sellosalin lavalle astelee supersuosittu Lastenmusiikkiorkesteri Ammuu monenkirjavissa eläinasuissaan. Konsertissa kuullaan maatila-aiheisia lauluja yhtyeen Traktori-albumilta. Kello 15 konsertti on jo loppuunmyyty, mutta kello 13 lisäkonserttiin on vielä lippuja saatavana.

Joulukuun 1. päivä Sellosalin lavalla vierailee Espoon oma nukketeatteriryhmä Teatteri Hevosenkenkä, jonka Sotta Pyttynen -esitys kertoo pienestä Iiro-pojasta, joka kokee elämänsä seikkailun, kun hän pääsee ensi kertaa ukkinsa, Sotta Pyttysen, luo yökylään. Illan aikana hassutellaan, juostaan hippaa, ja pelataan palloa, mutta käydään myös kiivaat väittelyt pöytätavoista sekä yöpuvun saloista.

Sellosalin Lasten lauantait päättää Loiskis-orkesterin Rekiretki-konsertti 15.12., joka saattelee espoolaisperheet mukavaan joulunviettoon kaikille tutuilla joululauluilla.

Perhe-esitysten lisäksi Sellosalissa on monipuolinen valikoima arkiaamujen konsertteja, nukketeatteriesityksiä, animaatioita ja dokumentteja päivähoitoikäisille, alakoululaisille ja yläkoululaisille.
 

La 15.9. klo 13 ja 15 (LM)
Satu Sopanen & Tuttiorkesteri: Juhlakonsertti – Parasta lastenmusiikkia jo 30 vuotta!
Liput alk. 12 € + toim.maksu, perhelippu alk. 40 € + toim.maksu, Lippupiste

La 22.9. klo 15
Suomen Kiertueteatteri: Pate ja ihmeellinen eno
Liput alk. 12 € + toim.maksu, perhelippu alk. 40 € + toim.maksu, Lippupiste

Su 21.10. klo 15
Jokeri Pokeri Box: 40-v. JuhlaTaikaShow
Liput alk. 14 € + toim.maksu, perhelippu alk. 50 € + toim.maksu, Lippupiste

La 3.11. klo 13 ja 15 (LM)
Lastenmusiikkiorkesteri Ammuu: Traktori
Liput alk. 12 € + toim.maksu, perhelippu alk. 40 € + toim.maksu, Lippupiste

La 1.12. klo 15
Teatteri Hevosenkenkä: Sotta Pyttynen
Liput alk. 14,50 € + toim.maksu, Lippupiste

La 15.12. klo 15
Loiskis-orkesteri: Rekiretki-konsertti
Liput alk. 12 € + toim.maksu, perhelippu alk. 40 € + toim.maksu, Lippupiste