Silvennoinen, Försti, Hela & Band

2020-05-22_Silvennoinen-Hela-Forsti

To 18.3.2021 klo 19

Ennakkoon 22.5.2020 tapahtumaan ostetut liput käyvät tähän ajankohtaan 18.3.2021 sellaisenaan. 
 
*
Heikki Silvennoinen, Johanna Försti ja Heikki Hela lähtevät keväällä yhteiselle kiertueelle. Orkesterissa soittavat pitkän linjan muusikot Anssi Nykänen (rummut), Harri Rantanen (basso) ja Matti Paatelma (koskettimet).

Pitkän linjan blueskitaristi-laulaja Heikki Silvennoinen on tehnyt mittavan ja menestyksekkään päivätyön muusikkona ja myöhemmin näyttelijänäkin.

Lukuisissa tv-ohjelmissa ja yhtyeissä esiintynyt Johanna Försti tunnetaan ennen kaikkea räväkkänä Jo Stance -yhtyeen solistina, sekä Tanssii Tähtien Kanssa -orkesterin laulajana. Suomeen ykköslaulajiin lukeutuva Försti nousi koko kansan tietoisuuteen viimeistään Tähdet Tähdet -tv-ohjelmasta.

Heikki Hela tunnetaan muun muassa legendaarisen Kummeli-ryhmän jäsenenä. Hänen laulajauransa alkoi 1980-luvulla ja tunnetuimpia kappaleita ovat muun muassa Uneton yö ja Hillitön hopeinen kuu. Vuonna 1994 Hela palkittiin Emma-gaalassa Miessolisti-tulokkaana. Hela on uransa aikana julkaissut yhteensä kuusi albumia, joista uusin, Yhdessä & Erikseen, julkaistiin marraskuussa 2017.

Kesto 2 h, sis. väliajan

Liput 30 € + toimitusmaksu (alk. 1 €), lippu.fi
Ovelta 35 €
 

Aihealue:
  • Musiikki, 
  • Kulttuuri
Alue:
  • Leppävaara